Det er bare mig ...

Den nye Touareg fra Volkswagen viser vejen

Designskitse af Touareg generation 3

Volkswagen sparker gang i et nyt bilår med verdenspremieren på den nye og tredje generation af Touareg. Den er mærkets flagskib og bliver den næste milepæl i Volkswagens største modeloffensiv nogensinde. Som topmodel demonstrerer Touareg med sit karakterstærke design, banebrydende teknologi og køredynamik det ypperste fra Volkswagen. Verdenspremieren på den nye Touareg vil finde sted i Kina, som er det hurtigst voksende SUV-marked i verdenen og Volkswagens største individuelle marked.

Volkswagen Touareg 1. generation
Volkswagen Touareg 1. generation

Det udtryksfulde design skabt af Volkswagens designchef Klaus Bischoff og hans team giver Touareg en umiskendelig, karakterstærk fremtoning. En lang liste af banebrydende assistentsystemer sikrer, at Touareg leverer maksimal sikkerhed og kørekomfort. Med en af klassens største digitaliserede førerpladser, kaldet Innovision Cockpit, åbner Volkswagen et nyt kapitel indenfor infotainmentanlæg og integrering af dette i førerpladsen. Bilens connectivity gør den til et internetknudepunkt. Undervognen med luftaffjedring, firehjulsstyring og aktive krængningsstabilisatorer sikrer en sikker og dynamisk køreoplevelse.

Med den nye Touareg tager Volkswagen hul på tredje kapitel i en lang succeshistorie. Ligesom forgængerne vil den nye Touareg leve op til de forventninger og høje standarder, som kunderne har til en SUV i luksusklassen, der samtidig er et af de hurtigst voksende segmenter på verdensplan. Eksempelvis forventes dette segment i Kina at vokse til dobbelte frem til 2023.

Touareg vandt Dakar Rally tre gange fra 2009 til 2011
Touareg vandt Dakar Rally tre gange fra 2009 til 2011

Touareg har med de to første generationer demonstreret en imponerende kombination af suveræn motorkraft, luksus, kørekomfort og offroadegenskaber. Den har også skrevet sig ind i motorsportshistorien ved at vinde Dakar Rallyet tre gange i træk fra 2009 til 2011.

Volkswagen præsenterer den nye Touareg d. 23. marts i Beijing, og den forventes introduceret i Danmark i 2. halvår af 2018.

Det her har måske også din interesse