Det er bare mig ...

To nye objektiver i Star-serien fra Pentax

Lancering er planlagt til forår og sommer 2018

Ricoh meddeler, at udviklingen af to nye medlemmer af virksomhedens fineste objektivfamilie, Pentax Star-serien, er i fuld gang. Det ene er et lysstærkt normalobjektiv til fuldformat, og det andet er en vidvinkelzoom til APS-C-formatet.

Pentax Star-serienStar-serien henvender sig til de mest kræsne Pentax-fotografer og tilbyder den bedst mulige billedkvalitet. Objektiverne skal også være i samme exceptionelle konstruktion og tilbyde den samme holdbarhed, som Pentax vejrbestandige kamerahuse.

HD Pentax-D FA★ 50mm f/1.4 SDM AW

HD Pentax-D FA★ 50mm f/1.4 SDM AWEt lysstærkt objektiv tilpasset til fuldformat. Det har en fokuseringsafstand på 40 cm og indeholder en ringformet ultralydsmotor (SDM, Supersonic Directdrive Motor), som giver hurtig og stille fokusering. Vejrbeskyttelse i form af gummitætninger gør objektivet egnet til fotografering under svære forhold.

Lancering er planlagt til foråret 2018.

HD Pentax-DA★ 11-18mm f/2.8

HD Pentax-DA★ 11-18mm f/2.8En vidvinkelzoom til APS-C-formatet, og dens udmærkede skarphed og opløsning også med fuld blænder (2.8) gør den til en perfekt repræsentant for Pentax Star-serien. Objektivets brændvidde-område svarer til 17-27.5 mm for fuldformat.

Lancering er planlagt til sommeren 2018.

Det her har måske også din interesse