Det er bare mig ...

Samyang AF 35 mm f/1,4 FE

Fuldformatobjektiv skræddersyet til Sonys spejlløse systemkameraer

Samyang AF 35 mm f/1,4 FE

Udbuddet af Samyang-objektiver med autofokus vokser, og det seneste skud på stammen, det lysstærke Samyang AF 35 mm f/1,4 FE, bliver et fremragende supplement til fotografer, der sætter pris på optisk kvalitet. Som de tre andre medlemmer i serien er det nye objektiv udviklet specielt til Sonys kompakte og spejlløse systemkameraer med E-fatning.

Klassisk vidvinkel

Samyang AF 35 mm f/1,4 FE er designet for at fremhæve fuldformat, og med en moderat vidvinkelbrændvidde på 35 mm fungerer det glimrende som allroundobjektiv. Muligheden for at indstille en blændeåbning på helt op til f/1,4 betyder også, at man kan fotografere under dårlige lysforhold eller fritlægge motivet mod en diffus baggrund. En klassisk vidvinkel, som passer lige godt til gadefotografering som til familiebilleder.

Objektivet kan desuden bruges i kameramodeller med billedsensor i APS-C-format, hvor det fungerer som normal brændvidde. Med en fokuseringsafstand på 30 cm er det muligt at tage små udsnit og spændende portrætter, som giver afveksling i fotoalbummet.

Samyang AF 35 mm f/1,4 FEFor kræsne fotografer

Samyang har som altid været grundige med den optiske kvalitet. Til konstruktionen af AF 35 mm f/1,4 FE er der anvendt 11 linser, som er monteret i 9 grupper. To asfæriske linser modvirker sfærisk aberration og sørger for høj skarphed ved alle blændeåbninger. To HR-linser (High Refractive) minimerer risikoen for kromatisk aberration (farvebrydningsfejl).

Samyang AF 35 mm f/1,4 FELige så vigtig er Samyangs avancerede antirefleksbehandling i flere lag (UMC – Ultra Multi Coating), som giver billederne maksimal kontrast og lysstyrke ved at forhindre forekomst af lysspredning og slør. En 9-bladet blænde er en anden finesse, som vidner om den fine konstruktion. Dette er et objektiv til kræsne fotografer.

Pris og levering:

Samyang AF 35 mm f/1,4 FE lanceres i november måned.

Cirkapris: 5.229,- kroner (inkl. moms).

Specifikationer

Brændvidde: 35 mm
Lysstyrke: 1,4
Billedformat: 24 × 36 mm (fuldformat). Passer også til APS-C
Objektivfatning: Fås til Sony E/FE-fatning
Fokusering: Autofokus
Billedstabilisering: Nej
Optisk konstruktion: 11 linser/9 grupper
Mindste blænde: 16
Fokuseringsafstand: 30 cm
Maksimal forstørrelse: 0,17 x (skala 1:5.9)
Antal blændelameller: 9
Filterdiameter: 67 mm
Længde: 115 mm
Diameter: 76 mm
Vægt: 645 gram
Medfølgende tilbehør: Modlysblænde, objektivlås

Samyang AF-objektiv med Sony E-fatning

Samyang AF 14 mm f/2,8 FE

Samyang AF 35 mm f/2,8 FE

Samyang AF 35 mm f/1.4 FE

Samyang AF 50 mm f/1.4 FE

Det her har måske også din interesse