Det er bare mig ...

Parkér et folkevognsrugbrød i dit køkken

Gorenje og VW fusionerer avanceret teknologi med ikonisk design

Køkkenet er ofte et samlingspunkt i vores hjem. Her bruger vi mange timer om dagen til madlavning, underholdning og til bare at være sammen. Så et gennemført design af køkkenet er derfor en høj prioritet for mange, og designet af køkkenets hårde hvidevarer skal komplementere køkkenets andre designelementer. Og ikke nok med det, så skal køkkener og hvidevarerne være ligeså smukke som de er funktionelle.

Gorenje Retro Special EditionGorenje Retro Special EditionMed inspiration fra en Volkswagen legende

Gorenje Retro Special Edition  reflekterer en personlig gennemført stil, der drager tankerne mod folkevognsrugbrødets symbol på frihed og eventyrlyst. Alle køreglade fans af Volkswagens legendariske klassiker, folkevognsrugbrødet, vil elske at ”parkere” dette unikke køleskab i deres køkken, som netop er designet ud fra den genkendelige og nostalgiske minibus. Ved at bryde normerne for, hvordan det gængse køleskab skal se ud, kan Gorenje præsentere nye kreative og smukke muligheder for køkkenindretning. Hverdagens hårde hvidevarer har forvandlet sig til kurvede stykker af interiør, hvis design forandrer udtrykket i køkkenet.

Smukt ydre, høj teknologi inderst

Køleskabet er omhyggeligt konstrueret. Hver en hylde og sektion i køleskabet er skabt med omhu og med respekt for det nostalgiske design. Det er bygget med den nyeste teknologi og opgraderet til IonGeneration, der får maden til at holde længere – samtidig med at det er energivenligt. Brugervenligheden er opgraderet med hylder, som let trækkes ud og som kan bære op til 22 kg madvarer, dyb flaskehylde og justerbare hylder i døren samt en stor frugt- og grøntskuffe med masser af plads til frisk frugt og grønt. En vintage-klassiker er genopstået med innovativt interiør – det er god stil.

Mere information på Gorenje hjemmeside 

Det her har måske også din interesse