Det er bare mig ...

BENTLEY CONTINENTAL GT

Luksuriøs Grand Touring

BENTLEY CONTINENTAL GT

Bentley Motors har lancerede de komplette detaljer omkring koncernens nye Continental GT, den ultimative Grand Tourer.

Den nye tredje generation af Bentley Continental GT er designet, udviklet og håndbygget i Storbritannien, og den kombinerer energiske, fokuserede præstationer med håndfremstillet luksus og banebrydende teknologi til at skabe den fineste Grand Tourer, der nogensinde er fremstillet.

  • Tredje generation af den uforlignelige Continental GT: den ultimative luksus-Grand Tourer
  • Et statement om ægte luksus: et dristigt, skulpturelt udvendigt design
  • En innovativ luksuskabine byder på enestående Grand Touring-raffinement
  • Designet, udviklet og håndbygget i Storbritannien
  • Perfekt integration af håndfremstillede, naturlige materialer og banebrydende teknologi
  • Et revolutionerende Bentley Rotating Display og digitalt instrumentpanel
  • En opgraderet version af den velkendte 6,0-liters W12 TSI-motor yder 635 hk og et drejningsmoment på 900 Nm.
  • 0-100 km/h på 3,7 sek.; tophastighed 333 km/h.
  • 8-trins dobbeltkoblingsgearkasse for hurtigere og mere effektive præstationer.
Bentley har i næsten 100 år været helt i front, når det gælder luksuriøs Grand Touring. Den nye, tredje generation af Continental GT er topmålet af vores design og ingeniørkunst, og den markerer næste skridt på Bentleys rejse.Wolfgang Dürheimer, Øverste chef, Bentley Motors

Bentley er en af verdens førende inden for luksusmobilitet, og deres produkter og serviceydelser definerer en ny form for luksus i bilbranchen. Den nye Continental GT sammenfatter Bentleys ønske om at skabe innovationer og samtidig være tro mod deres historie og løfte oplevelsen ved at eje en Bentley til det næste, hidtil usete niveau.

Opgraderet motor og gearkasse

Det centrale element i den nye Continental GT er en helt ny, opgraderet version af Bentleys velkendte 6,0-liters biturbo-W12 TSI-motor, som nu for første gang kombineres med en 8-trins dobbeltkoblingsgearkasse for at opnå hurtigere og mere effektive gearskift.

Køreegenskaber og komfort

En ny, teknisk avanceret adaptiv undervogn gør brug af Bentleys intelligente 48-volts Dynamic Ride System til at sikre kørsel med respons og fremragende køreegenskaber og raffinement under alle vejforhold. Det nye system styrer kørekomforten og de tværgående rullebevægelser, så passagererne beskyttes mod kraftige bevægelser, og bilen føles meget præcis.

Det muskuløse udvendige design, som er skabt ved hjælp af en revolutionerende teknologi, giver et let, men alligevel stift karrosseri. Motoren er placeret længere tilbage for at forbedre vægtfordelingen, og det giver førerfokuserede, dynamiske præstationer.

Med fire sæder og forbedret bagagekapacitet for ægte anvendelighed i dagligdagen er den nye Bentley Continental GT’s luksuriøse kabine spækket med helt særlige detaljer som fx det nye ”diamond in diamond”-læderdesign. Derudover er der blevet lagt masser af arbejde i at harmonisere det omfattende udvalg af 15 forskellige farver til indtræk og tæpper.

Den nye Continental GT fremviser også store evolutioner inden for Bentleys unikke implementering af teknologi. Et avanceret, fuldt digitalt og førerfokuseret instrumentpanel og Bentley Rotating Display til føreren hører til omfanget af innovationer. Sidstnævnte omfatter en imponerende 12,3” touchscreen placeret i en 3-sidet enhed, som drejer overfladen for at give adgang til touchscreenen samt tre elegante analoge instrumenter.

Interiørdesignet i Continental GT er skræddersyet specifikt til den moderne luksuskunde med enestående fokus på detaljerne, som skaber en unik oplevelse for ejeren. Kabinen har på elegant vis integreret banebrydende onboard-teknologi med de mest eksklusive, håndfremstillede naturmaterialer. Resultatet er en udsøgt, harmonisk, opkoblet og luksuriøs kabine.

Den nye Continental GT har verdenspremiere på IAA-biludstillingen i Frankfurt

Det her har måske også din interesse