Det er bare mig ...

Tre nye håndholdte videokameraer fra Sony

XDCAM® PXW-Z90 og NXCAM ®HXR-NX80 til professionelle og FDR-AX700 til entusiasten

PXW-Z90, HXR-NX80 og FDR-AX700

Sony lancerer tre nye 4K HDR¹-videokameraer til professionelle og entusiaster; XDCAM® PXW-Z90 og NXCAM ®HXR-NX80 til professionelle og FDR-AX700 til entusiasten med forbløffende 273 autofokus-punkter med AF-faseregistrering og 4K HDR[i] optagelse

Alle tre videokameraer kombinerer Sonys banebrydende Fast Hybrid AF-system med en hurtig og pålidelig autofokusfunktion, der er tilpasset til at optage med en 1.0-type Exmor RS CMOS-billedsensor, hvilket giver en fantastisk billedklarhed og en række alsidige optagelsesfunktioner. Alle de nye videokameraer understøtter en øjeblikkelig HDR-billedbehandling (High Dynamic Range). Dette giver brugerne mulighed for at optage fantastisk HDR-indhold med minimalt behov for efterproduktion, hvilket passer til mange forskellige behov og anvendelsesmuligheder inden for videooptagelse.

FDR-AX700 hood eyecup
FDR-AX700

Pris og tilgængelighed

Handycam® FDR-AX700 vil blive tilgængelig i Danmark i oktober til en vejledende udsalgspris på 15.500 kr.
Se mere på www.sony.dk/electronics/handycam-videokameraer/fdr-ax700 

For mere information om Professionelle videokameraer, besøg www.sony.dk/pro/hub/home

  1. 3840 x 2160 pixels. FDR-AX700 og HXR-NX80: Forbind disse produkter med et HDR (HLG) kompatibelt Sony tv via USB kabel, når der skal vises HDR film. PXW-Z90: Forbind dette produkt med et HDR (HLG) kompatibelt Sony tv via et HDMI kabel. Det er påkrævet at tv-indstillingerne ændres, når der vises HDR-film.
Det her har måske også din interesse