Det er bare mig ...

Tilbage til rødderne – Polaroid Originals!

Helt ny, men alligevel velkendt kameramodel – Polaroid Originals OneStep 2

The Impossible Project har fuldendt sin mission – polaroidfilmen og det ikoniske instant-kamera er blevet genoplivet og er mere populær end nogensinde før. Så nu går varemærket tilbage til rødderne og tager navnet Polaroid Originals.Polaroid Originals logo I en tid hvor de fleste har vænnet sig til, at billeder er abstrakte ettaller og nuller på hukommelseskort og harddisk, leverer instant-filmen en næsten magisk oplevelse. Tag billedet og nyd følelsen af at se et fysisk billede tone frem på fotopapiret, mens du selv holder det!

Efter at producenten The Impossible Project er lykkedes med sin tilsyneladende umulige opgave, nemlig at få instant-filmen til fortsat at fortrylle nye generationer af fotografer, er det tid til at skifte til et mere passende navn – Polaroid Originals!

Det nye varemærke har mere elegante filmpakninger og forbedrede filmemulsioner, men med samme format og fremkaldeteknik som tidligere. Polaroid Originals-filmene findes i både farve, sort-hvid og en række specialversioner. Samtidig lanceres også en helt ny, men alligevel velkendt kameramodel – Polaroid Originals OneStep 2!

Tidløs og brugervenlig

Glem zoom, autofokus, billedstabilisering og Wi-Fi. Her er det for alvor tilbage til rødderne. Objektivet i OneStep 2 har fixfokus, som giver skarphed fra ca. 60 cm til uendeligt (perfekt til selfies). Fuldautomatisk eksponering og indbygget flash gør den nye model præcis lige så let at bruge som sin 40 år gamle forgænger, og udseendet er desuden lige så tidløst og enkelt som før. Der er dog et par moderniseringer – selvudløser og batteriopladning via USB!

Polaroid OneStep 2 kan bruges med den nye generation af instant-film fra Polaroid Originals samt med ældre film under varemærket The Impossible Project.

Polaroid og The Impossible Project

Polaroid blev grundlagt for 80 år siden af amerikaneren Edwin Land og i 1977 kom det brugervenlige instant-kamera Polaroid OneStep. Det tog verden med storm og Polaroid fik efterhånden kultstatus. Dette skyldtes ikke mindst kameraernes popularitet blandt kendte kunstnere og fotografer som Andy Warhol, Helmut Newton og Robert Mapplethorpe.

Men digitalkameraets indtog blev skæbnesvangert for Polaroid og instant-filmen. Sådan så det i hvert fald ud i årene efter årtusindskiftet, hvor salget dalede. Produktionen blev lukket ned i 2008. En gruppe entusiaster overtog produktionen og The Impossible Project blev født. Det blev en comeback uden lige!

I de seneste år har The Impossible Project produceret og solgt kameraer og instant-film med den klassiske Polaroid-form i stadig større volumen. I foråret 2017 købte den største aktionær i firmaet også rettigheden til at bruge navnet Polaroid, og dermed blev cirklen sluttet. Polaroid Originals bringer varemærket tilbage til oprindelsen!

Polaroid OriginalsPris og levering:

Kameraet kommer på markedet senere på efteråret 2017.

Polaroid OneStep 2, DKK 949,-.

Egenskaber Polaroid OneStep 2

  • Nem håndtering med autoeksponering og fixfokus
  • Skarphed fra ca. 60 cm til uendeligt
  • Indbygget flash
  • Selvudløser
  • Batteriopladning via USB
  • Kan bruges med film fra Polaroid Originals og The Impossible Project

Polaroid Originals, Film data sheet

Det her har måske også din interesse