Det er bare mig ...

KIA Proceed koncept

Afsløres forud for debuten i Frankfurt

Kia Proceed Concept

KIA har afsløret nye billeder af Proceed konceptet. KIAs nye konceptbil har verdenspremiere på den internationale bilmesse i Frankfurt den 12. september.

Konceptbilen, som er designet på KIAs europæiske designcenter i Frankfurt, kun 500 meter fra, hvor den bliver afsløret, antyder hvordan næste generation af cee’d kunne se ud.

Konceptbilen er af en helt ny karrosseritype for KIA. Den forlængede hothatch bibeholder den nuværende pro_cee’ds atletiske look, mens den har fået et imponerende visuelt blikfang kombineret med et strejf af alsidighed. Bilen er nydesignet og nytænkt til en ny generation af bilkøbere, og den udgør en dristig vision for et potentielt medlem af næste generations cee’d-familie.

“Mange europæiske kunder vil gerne have alternativer til den 3-dørs hothatch, og derfor begyndte vi at overveje en anderledes model til cee’d-familien. Konceptbilen Proceed er vores vision om, hvordan den sprudlende pro_cee’d kan videreføres og revitaliseres til en ny generation af præstationsorienterede bilkøbere”, siger Gregory Guillaume, Europæisk chefdesigner hos KIA Motors

Den forlængede hothatch har en lav taglinie, muskuløse former og et kompakt design. Konceptbilen har et unikt ”sharkblade” design som forstærkning af karrosseriet i stedet for B-stolper, og tværgående vanger fremhæver Proceed konceptbilens hoftelinje og gør bilens bagende muskuløs. Den kører på 6-egede 20” aluminiumsfælge.

Kia Proceed Concept

Hvor kørelyset i dag er blevet et nøgleelement i en bils identitet, bruger Proceed-konceptet lyset på andre måder. Konceptet er designet med en lyslinie – så konturen af bilens kabine lyser op og hilser føreren velkommen, når han/hun nærmer sig bilen. Dette tjener som en kraftfuld natlig visuel identifikator for Proceed konceptet, og fremhæver dens fastback-design.

Nok er bilens positur og proportioner nye, men Proceed konceptet har alligevel mange af KIAs kendte designdetaljer. Den ikoniske ‘tigernose‘-kølergrill, den skulpturelle motorhjelm inspireret af Stinger, den krenelerede forrude og panoramasoltag i tagets fulde længde. Hvert element udpeger Proceed konceptet som en virkelig moderne KIA.

Konceptbilen er lakeret i den unikke farve ”Lava Red”, som består af adskillige håndlakerede lag i farverne sort, sølv med kromeffekt og rødtonet lak.

KIA afslører Proceed konceptet den 12. september på KIA standen i hal 9 på Frankfurt messen.

Det her har måske også din interesse