Det er bare mig ...

Reykjavik – nye Bluetooth højttaler med stærk 360-graders lydoplevelse

Reykjavik er den til dato mindste højttaler i Vifas produktserie

Hvis småt er godt, kan den nye Reykjavik højttaler betegnes som intet mindre end enestående. Det ultra-kompakte look, der sender tankerne i retning af sandslebne strandsten, er lige så dragende og underspillet som den rå, islandske natur, der har været inspirationskilden til det nye design.

Reykjavik, den nye Bluetooth højttaler fra Vifa

Som det har været tilfældet med alle vores højttalere, ønskede vi at udfordre de fysiske muligheder for at skabe stor lyd

Det nye sort

På materialefronten er der også sket nyt. Reykjavik fås naturligvis med det klassiske, højkvalitets Kvadrat uld-betræk, der er et af Vifa produkternes kendetegn. Men den nye højttaler kommer også i en rå og skarp udgave af anodiseret aluminium. En helt ny type overflade for brandet, og en hyldest til de islandske muser.

“Aluminium versionen bærer en farve kaldet Lavastone Black. Vi var igennem et utal af prototyper, før vi fandt frem til netop det her specielle metalcover i netop den her farve. Tilsammen fører de tankerne hen på det høje nords sprækkede, tågede landskaber, og jeg håber, at det helt nye look bliver mindst lige så vel modtaget som den lidt blidere stof-version af Reykjavik i farven Sandstone Grey,” siger administrerende direktør Michael Sørensen.

Det nye overflademateriale er robust og resistent og matcher perfekt det nomadeliv, en bærbar højttaler kan udsættes for. En læderstrop fuldender designet og giver mulighed for at medbringe eller hænge højtaleren, hvor end man ønsker.

Vifa nummer fem

Reykjavik er den femte Bluetooth-højttaler lanceret af Vifa på blot tre år. Den danske producents lyd-rødder rækker hele vejen tilbage til 1930’erne som underleverandør til audio-industrien. I 2014 besluttede Vifa at lancere sin egen produktrække af trådløse højttalere; produkter, der bygger på brandets solide erfaring med lyd og dets stolte håndværkstraditioner. Resultatet er blevet en serie luksuriøse, super-intuitive og stærkt æstetiske højttalere, der til fulde lever op til det krav om autentisk lyd, der har været Vifa’s kerneværdi gennem alle årene

Vi er bare så stolte over at være lykkedes med at skabe Reykjavik og dermed bygge videre på vores tradition for enestående lyddesign

 

TEKNISKE FUNKTIONER

Bluetooth ® Wireless Technology
AUX 3.5 mm mini jack
USB playback
Lithium Ion battery

DSP crossover, optimized for low distortion
and high precision3 channel digital amplifier
LINK two speakers

Speaker phone
(Incl. noise/echo cancelling)

Inputs

Bluetooth
AUX 3.5 mm mini‐jack
USB-C

Pris

Vejledende udsalgspris for Reykjavik er kr. 1.699.

Reykjavik, den nye Bluetooth højttaler fra Vifa
Reykjavik, den nye Bluetooth højttaler fra Vifa
Det her har måske også din interesse