Det er bare mig ...

Poul Krebs & Band på Kulturværftet til februar

Poul Krebs

Poul Krebs har senest samlet fulde huse her på Kulturværftet med sin gode ven og musikalske makker Michael Falch. Her til september udkommer Poul Krebs atter med et nyt album ‘Malerne og delfinerne på bugten’, og til februar kan du opleve numre fra det nye album og alt godt fra bagkataloget på Kulturværftet.

Det kommende album er første soloudspil fra Krebs i tre år. Albummet emmer af stor musikalitet og tæt samspil, som afsæt for en række meget stærke sange fra historiefortælleren og poeten Poul Krebs, der tager sit ’februar’ med til Kulturværftet.

”Vi har sådan set bare ladet de nye sange fortælle deres egen lille historie – og har så indspillet dem på små stoppesteder langs vejen, på en lang KrebsFalch turne. Jeg har kaldt mit nuværende band for mit ”drømmehold” – og det tror jeg, de fleste vil forstå, når de hører det nye album. Når folk omkring dig spiller som de gør, må man sgu tage sig sammen for at skrive nogle ordentlige sange. Og de sange der er kommet på det nye album råber bare på at blive spillet live – så det bliver en fornøjelse, at præsentere både nye og gamle sange for publikum ved forårets koncerter,” fortæller Krebs.

De nye sange vil blive spillet til koncerten, men der vil selvfølgelig også være plads til perler fra dét store sangkatalog, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære musikere.

Line-up:

Poul Krebs (vokal, akustisk guitar), Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar – og producer på det nye album) og Troels Skjærbæk (bas og kor).

Nyt nummer fra det kommende album:

Koncert på Kulturværftet:

Mandag 12. februar 2018 / Kulturværftet / Store Scene / Kl. 20.00 / Num. siddepladser

OBS: Billetsalget starter mandag den 4. september kl. 10.00.

Det her har måske også din interesse