Det er bare mig ...

Loewe bild 4 OLED TV

Pak ud, tilslut og fordyb dig i oplevelser

Loewe bild 4.55 OLED

Med Loewe bild 4 OLED giver Loewe kunderne nem adgang til den nyeste tv-teknologi. Bild 4 OLED er Loewe’s ‘one box’ TV. Alt hvad du skal gøre, er blot at pakke ud, tilslutte og tænde TV´et for derefter at nyde en utrolig tv-oplevelse. Bild 4 OLED pakken indeholder et ultra-slankt 4,9 millimeter display inkl. integreret soundbar med 2 x 40 watt levende lydgengivelse – og den samlede løsning er placeret på en smuk og minimalistisk bordstand. Lige til at gå til, og med en enkel og intuitiv betjening og brugerflade.Loewe bild 4.55 OLED

Bild 4 OLED er fantastisk. Det giver TV-oplevelsen en helt ny dimension. Med eksplosive farver, smukke kontraster og levende, naturlige billeder, selv ved gengivelse af hurtige actionscener. Oplev dramaet i en fodboldkamp, som om du stod på sidelinjen. Eller se en thriller, der foregår i fuldstændigt mørke, og se alligevel alle detaljerne. OLED gør dette muligt, og bringer dig fra den forreste række til hjertet af handlingen.

“Bild 4 er en vigtig del af Loewes portefølje. Den nemme tilgang med ‘one box’-konceptet og den enkle installation skal inspirere endnu flere kunder til at vælge et Loewe TV, og få den perfekte helhedsoplevelse af perfekt billed- og lydgengivelse samt nem og intuitiv betjening,” siger Loewe´s CEO Mark Hüsges.

OLED teknologi: TV i en helt ny dimension

På et display, der kun er 4,9 millimeter tykt, frembringer OLED-teknologien krystalklare billeder ved hjælp af selvlysende pixels, kaldet organiske lysdioder. I modsætning til LCD-skærme kræver OLED-skærme ingen baggrundsbelysning, så når en pixel er slukket, er skærmen helt sort. OLED-skærmen kan omstille sig fra at være stærkt oplyst til at være absolut sort på mindre end et mikrosekund. Det giver en betagende naturlig billedvisning. Læg dertil HDR, og Dolby Vision (TM), som giver endnu højere kontrast og et langt bredere spektrum af farver, så får du en billedgengivelse der er endnu mere strålende og endnu mere naturlig end nogensinde før. Loewe bild 4 OLED producerer fantastiske high dynamic range (HDR) billeder med en helt ny dybde og et fantastisk farvespektrum, der giver en ekstremt autentisk gengivelse af selv de mest krævende detaljer.

Loewe bild 4.55 OLEDDesign

Med en Soundbar i elegant Piano Black, og matchende akustisk stof, samt en minimalistisk bordstand i sort metal, er designet af bild 4 OLED inspireret af den særlige ´OLED sort´. Den ultra slanke skærm, fremhævet af en fin ramme i Graphite Grey og med det velkendte Loewe Eye, udstråler TV´et både lethed og elegance. Det komplette bild 4.55 OLED sæt inkluderer både skærm, soundbar og bordstand. Helt enkelt at installere og endnu nemmere at betjene.

Lyd

Kraftfuld 80 watt stereo Soundbar med lukket bass reflex box sikrer varme lave frekvenser og en pragtfuld voluminøs lyd. For at skabe oplevelsen af en koncertsal, med en 3.1 lydløsning, kan bild 4 forbindes med en klang 1 subwoofer og et sæt klang 1 højttalere. Og for at opskalere endnu mere kan en ekstra klang 1 subwoofer og et sæt klang 1 højttalere forbindes i et 5.2 lydsystem. Helt enkelt med den integrerede audio multi-channel decoder. Via Bluetooth kan du afspille musik fra smartphone til TV´ets lydsystem, ligesom du også kan nyde lyd og musiknumre afspillet på TV´et med brug af Bluetooth hovedtelefoner.

Features

Brugervenligt og intuitivt. Klart struktureret og en fornøjelse at bruge. Gem dine yndlings-tv-kanaler, optagelser, apps eller eksterne kilder på TV´ets startskærm. Der er flere nyttige funktioner, der hjælper med at betjene visning af live-tv, blandt andet en tidslinje, der viser præcist, hvor programmet er nået til. Via forudinstallerede apps på bild 4 OLED giver TIDAL dig adgang til mere end 40 millioner musiknumre (kræver abonnement), og de mest populære internetvideoer kan du se via YouTube. Med USB Recording kan du optage programmer (f.eks. med brug af Loewe DR+ Feature Disk, som kan tilkøbes), programguiden hjælper dig med at finde de ønskede programmer. Og for at gøre det hele endnu nemmere, kan du med den gratis Loewe-app betjene og afspille indhold fra dit bild 4 OLED TV via smartphone eller tablet.

Loewe Dual Channel teknologi

Optag et program og se et andet samtidigt. Enklere bliver det ikke. Tilslut en ekstern harddisk, for eksempel Loewe DR+ Feature Disk, til USB porten, og du er klar til at optage. Live programmer kan sættes på pause, og fortsættes senere, så du ikke går glip af et eneste sekund af programmet.

Tekniske data

Skærmdiagonal: 55″
Display: OLED display technology. HDR (Dolby Vision / HDR 10 / HLG)
Opløsning: Ultra HD resolution 3840 x 2160
Modtagelse: DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2 / UHD@60Hz
Tilslutninger: 4 x HDMI UHD / 1 x USB 3.0 / 2 x USB 2.0 / WLAN / Bluetooth
Lyd: 2 x 40 watt stereo sound system. Integrated 5.1 multi-channel audio decoder
Mulighed: Ekstra lydsystem (højttalere og subwoofer) kan tilkøbes – f.eks. Loewe klang 1
Placering: Table Stand er inkluderet
Mulighed: Floor Stand eller Wall Mount kan tilkøbes
Highlights: Nyeste OLED technology. High dynamic range teknologi (HDR) inkl. HDR10, HLG og Dolby Vision. Intuitivt Loewe operating system (os). Bluetooth funktion til enkel musikstreaming og Bluetooth hovedtelefoner.

Distribution og priser

Loewe bild 4 OLED fås i 55″ i farven Piano Black. Vejledende udsalgspris er kr. 29.999,-

Det her har måske også din interesse