Det er bare mig ...

Ny og større type patruljevogn til Politiet

Som den første kreds i landet får Midt- og Vestjyllands Politi fornøjelsen af at tage politiets nye og større type patruljevogn, en VW Touran 2.0 TDI 190 HK, i brug. Vognene skal bruges til almindelig patruljekørsel.

VW Touran 2.0 TDI 190 HKPolitiet har valgt at anskaffe mere rummelige politibiler, fordi der er behov for at medbringe mere udstyr end tidligere. Samtidig giver de nye vogne et bedre fysisk arbejdsmiljø med større bevægelsesfrihed og bedre indstigningsforhold, hvilket især er en fordel, når politiet er iført skudsikker vest.

Se også  Nordsjællands Politis facebookside

Det første eksemplar af den nye type patruljevogn er netop ankommet til Herning, og mediernes interesse for den har allerede været stor. Derfor er pressen inviterede til fremvisning torsdag den 13. juli 2017 kl. 10-10.30 på Herning lokalstation, Nørregade 1.

Det her har måske også din interesse