Det er bare mig ...

TDC mobilnetværk kåret som Danmarks bedste

TDC. Antenne opsætning. Frederiksund samt Frederiksværk.

For tredje år i træk konkluderer Teknologisk Institut, at TDC har landets bedste mobilnetværk.

TDC har på landsplan og regionalt den bedste samlede kundeoplevelse, hvilket betyder, at almindelige mobiltelefonsamtaler er tæt på fejlfri, samt at kunderne altid har den bedste adgang til 4G. Undersøgelsen konkluderer desuden, at TDC er bedst til video-streaming på landsplan, og så er selskabets mobilnetværk det hurtigste på download og markant hurtigere til upload end de øvrige operatører.

Undersøgelsen er foretaget i maj og juni måned 2017, og siden Teknologisk Instituts seneste test i 2016 er der sket en fordobling af mobildatatrafikken hos TDC.

TDC fortsætter med opgradering af sit mobilnetværk. Alene i 2017 planlægger TDC at sætte 65 nye mobilmaster i drift. Siden 2014 har TDC investeret mere end 4 mia. kroner i det danske mobilnet.

Lytter til kunderne

Kunder på TDC’s netværk kan hjælpe til med at forbedre dækningen endnu mere. Med appen TDC Netperform kan alle konstatere, hvor hurtig en forbindelse de har. De enkelte målinger sendes samtidig anonymt til TDC Group, hvor målingerne giver TDC Groups teknikere mulighed for at finde ud af, hvor mobilnetværket ikke fungerer optimalt. Med TDC Netperform kan TDC Group direkte lytte til kunderne og forbedre dækningen.

Fakta om Teknologisk Instituts rapport:

  • Opgaven er bestilt og betalt af TDC.
  • Måling af mobildatadækning blev gennemført i maj og juni 2017 og er baseret på 500 målesteder tilfældigt udvalgt af Teknologisk Institut. Ved hvert målepunkt blev alle fire danske mobilnetværk testet på opkaldskvalitet, streamingkvalitet, samt upload- og downloadtid, som udgør dagligt brug af mobiltelefoner i dag.
  • Den gode kundeoplevelse er defineret som: 30 sek. fejlfri mobiltelefonsamtale – 10 Mbit download inden for 15 sek. – 10 Mbit upload indenfor 30 sek. – 60 sek. YouTube-video uden buffering-ventetid.

Du kan hente rapporten her: Måling af mobildatadækning 2017

Det her har måske også din interesse