Det er bare mig ...

Lomography Simple Use Cameras

Interessen for analog film og de effekter man kan opnå med forskellige filmtyper er stigende, og Lomography, en af de store inden for dette segment, lancerer nu engangskameraer i tre versioner. Forskellen på disse er typen af film, og at to af dem har farvede flash-filtre, der giver dig endnu større kreative muligheder.

 

Hvem har sagt, at analog fotografering er svært!

Fotografér analogt uden besvær. Hvorfor rode med lukkertider, ISO og blænde, når man kan bruge Lomos engangskameraer? Alt er fikset fra starten, det er bare at trykke på knappen. Dette er party-kamera nummer et, som også passer perfekt til bryllupper, road trips, fester, koncerter, gåture i byen, hygge med venner eller familie. Listen er uendelig.

Du er unik. Hvorfor skulle dine billeder ikke også være det?

Vælg mellem de tre fantastiske film Color Negative, Black & White og LomoChrome Purple. For at give dine billeder det helt specielle og unikke touch med filmene Color Negative og LomoChrome Purple kan du mixe & matche mellem tre forskellige farvefiltre til flashen.

Resultatet? Mildt sagt, wild n’ crazy. Billederne skiller sig i høj grad ud fra mængden.

Kameraerne

De nye, ”Lomography Simple Use Cameras” som serien hedder, er ladet med film, som giver et funky, kunstnerisk slutresultat. De findes med sort/hvid negativ film, farve-negativ film og en ”LomoChrome Purple”. Lomographys specielle film får virkelig det færdige billede til at stå frem i mængden.

  • Ladet med film og klar til brug, så bliver det ikke nemmere at tage rigtig cool billeder. Bare kig og tryk!
  • Lomographys unikke film gør også billederne helt unikke.
  • Farvede flash-filtre, som kan bruges i kombination, gør variationsmulighederne uendelige (findes ikke på den sort/hvide version).
  • Hvis du tør, kan du selv sætte film i. Det er ikke helt nemt, men det er godt beskrevet i manualen. Det værste der kan ske, er at der slipper lys ind, men det kan jo give dig endnu vildere billeder, så hvorfor ikke prøve?

Specifikationer

Filmformat: 35mm analog film med 36 eksponeringer
Brændvidde: 31mm
Lukkertid: 1/120 sekund
Blænde: F/9
Fokus: 1 meter til uendeligt
Dobbelteksponeringsmulighed: Ubegrænset
Indbygget flash: Ja
Batteri: 1x AA batteri
Størrelse: 115x60x33mm

Pris og levering

Lomography Simple Use Film Cameras kommer på markedet i løbet af april måned til følgende vejl. udsalgspriser:

Lomography Simple Use Film Camera B&W, DKK 139,-

Lomography Simple Use Film Camera Color, DKK 139,-

Lomography Simple Use Film Camera Chrome Purple, DKK 179,-

Det her har måske også din interesse