Det er bare mig ...

GRÆNSESØGENDE MUSIK

OG KÆRLIG ØRETÆVER FRA FLUIDUM

FLUIDUM

Der vil være masser af 60’er rock attitude og udfordrende musik til denne måneds fredagsjam d. 5. maj kl.15.30, når upcomingbandet Fluidum indtager scenen og fører dig ind i et guitarpræget univers, hvor lys og mørke er farver i stedet for kontraster.

Fredagsjam er “kravlegård” for nye upcomming musikere, der på RAGNAROCK’s caféscene får mulighed for at møde publikum og prøve repertoiret af. Denne fredag med nyeste skud på stammen: Fluidum.

Fluidum’s udforskende, flydende musik vil være en hånd på kinden, som du aldrig ved, om vil slå eller kærtegne dig. De fører dig ind i et guitarpræget univers, hvor lys og mørke er farver i stedet for kontraster. Fluidum er inspireret af musikken fra de sene 60’ere, såvel som nutidens rocklegender. Navnene Nick Cave, PJ Harvey og The Velvet Underground mærkes i lydbilledet og fusioneres i et originalt udtryk.

Fredagsjam er gratis, og Café Ragnarock er åben med mulighed for at købe mad og drikke. Køkkenet lukker 16:00, drikke til 17:00. Band start: kl. 15:30 – 16:15.

Det her har måske også din interesse