Det er bare mig ...

Lidt fra Nordsjællands Politis facebookside (7)

TUNG FOD, LET TEGNEBOG

Haas F1 Team

Som I ved, ligger trafiksikkerhed os på sinde. Og da for høj hastighed ofte er årsag til ulykker, er medarbejderne i vores færdselsafdeling ude på gader og veje for at måle, hvor mange, der husker at overholde fartgrænserne.

De måtte dog have turbo på kameraet forleden, hvor der blev målt hastighed på bilister på Helsingørmotorvejen.

Om det var drømmen om at blive formel 1-kører, som fik to bilister til at træde exceptionelt hårdt på speederen vides ikke, men med hastigheder på henholdsvis 205km/timen og 233 km/timen er det også ligegyldigt – for der er ingen undskyldninger for at køre så stærk. Ingen.

Den hurtigstkørende af de to bilister kan nu frem se en ubetinget frakendelse af retten til at køre bil, mens den bilist, som ”kun” kørte 205 km/t får en betinget frakendelse af førerretten. Dertil kommer bøder på henholdsvis 12.500 og 8.500 kroner.

Vi ville nu hellere have haft, at bemeldte bilister havde bidraget til trafiksikkerheden end til bødekassen – men bliver speederfoden for tung, må tegnebogen lettes.

//Nordsjællands Politi

Det her har måske også din interesse