Det er bare mig ...

Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 kommer i størrelserne 5,8 tommer og 6,2 tommer, hvor det kantløse design med Infinity-skærm giver en blød og glat overflade uden skarpe kanter. Knapperne er blevet integreret og tilpasset til brugerfladen på skærmen. Med Galaxy S8 er det muligt at dele skærmen op og lave flere ting på samme tid med Multi-window-funktionen. Med en forbedret ydeevne kan brugerne se en video samtidig med, at de skriver en sms med tastatur i fuld størrelse. Det kompakte design sikrer også et solidt greb om telefonen, hvis man kun har én hånd til rådighed, og Corning® Gorilla® Glas 5 på både for- og bagsiden, hvilket medfører en højkvalitets finish og holdbarhed.

Samsung Galaxy S8Beholder Galaxy-fundamentet

Ud over det nye design fortsætter Samsung med at udvikle teknologien med den nye flagskibstelefon i Galaxy-serien. Et avanceret kamera med et præcist autofokus giver klare og farverige billeder og i kombination med den øgede lysfølsomhed i linsen er det nu muligt at tage billeder i mørke omgivelser. Galaxy S8 byder også på forbedret ydeevne med markedets første 10nm chip, som giver endnu bedre ydelse. Derudover er den nye telefon en global standard for øget sikkerhed med Samsung Knox, fingeraftrykssensor, Iris-scanner og ansigtsgenkendelse.

Med Galaxy S8 kommer også de grundlæggende Galaxy-funktioner, som mange sætter pris på:

  • Vand- og støvafvisende (IP68-certificering)
  • Plads til MicroSD på op til 256 GB
  • Always-on-skærm
  • Hurtig og ledningsfri opladning

Ny telefon, nye muligheder

Sammen med Galaxy S8 lanceres der en docking station, Samsung DeX, der forlænger ydeevnen i telefonen. Når Samsung DeX kobles til telefonen forvandles den til en arbejdsstation og giver fornemmelsen af at arbejde med en computer som styres via mus og tastatur. Med Samsung DeX kan brugerne nemt vise og redigere data og dermed arbejde hurtigere og nemmere direkte fra mobilen.

Galaxy S8 er tilmed og udstyret med Bixby, en intelligent brugerflade, der hjælper brugerne med at få mere ud af telefonen gennem Bixby Vision, Voice og Home. Den nye Bixby-funktion giver enkel adgang til brugerfladen og hjælper brugerne med at navigere blandt forskellige intelligente tjenester og apps. Fra og med lanceringen vil Bixby være integreret med flere af Samsungs egne apps og funktioner deriblandt kamera, kontakter, galleri, sms og indstillinger.

Målet er at udvide tjenesten til at fungere med tredjeparts-apps. En indbygget algoritme betyder at Bixby kan tilbyde brugerne personlig assistance baseret på, hvad tjenesten lærer om brugerens interesser, situation og placering.

I centrum af et økosystem

Galaxy S8 er kompatibel med det nye Gear VR med controlleren, drevet af Oculus. Controlleren har en ergonomisk, buet udformning og virker både fjernstyret og håndbetjent. Gennem denne får brugeren en bedre bevægelsesinteraktion. Galaxy S8 er også kompatibel med det nye Gear 360-kamera, hvor brugerne får mulighed for at skabe 4K-video, tage 15 megapixel-billeder og kan livestreame 360-grader-video på sociale medier.

Galaxy S8 er meget mere end en smartphone. Det er kernen i et større og mere åbent, digitalt økosystem, der inkluderer smartwatches, TV, VR-headset, 360-graders kameraer og hårde hvidevarer. Ved hjælp af appen, Samsung Connect, bliver Galaxy S8 den intelligente fjernbetjening til det smarte hjem, hvor alt kan styres fra en og samme app.

Galaxy S8 og Galaxy S8+ bliver lanceret den 28. april, men forudbestillinger starter i dag den 29. marts.

Telefonerne vil være tilgængelige i farverne Coral Blue*, Orchid Grey, Arctic Silver og Midnight Black.

* Farven er udelukkende tilgængelig webshoppen i en begrænset periode.

Vejledende udsalgspriser:
Galaxy S8, 6.199 DKK
Galaxy S8+, 6.999 DKK

 

Samsung Galaxy S8 Fakta:

 Samsung Galaxy S8 er udstyret med 2,3 GHz Quad + 1,7 GHz Quad, Octa core, 64-bit, 10nm-processor og 4 GB RAM, 64GB intern hukommelse samt plads til 256 GB med microSD. Har et 5,8” Quad HD 2960×1440 (570ppi) display. Batteri på 3,000mAh med hurtig opladning via kabel eller trådløst kompatibelt med WPC og PMA. 148,9 x 68,1 x 8,0 mm, vægt 155 g. Frontkamera: 8MP (F1.7), kamera bagtil: Dual Pixel 12MP (F1.7), Smart OIS. Operativsystem Android 7.0. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM Bluetooth v5.0, ANT+, USB Type-C, GPS + Galileo + Glonass + Beidou samt understøttet til betaling med NFC. IP68-certificering. Sensorer: Accelerometer, Barometer, Fingeraftryk, Gyro, Iris, Tryk, Proximity, Geomagnetic, RGB Light. Klar til Samsung KNOX.

Samsung Galaxy S8+ Fakta:

Samsung Galaxy S8+ er udstyret med 2,35 GHz + Quad 1,9 GHz Quad, Octa core, 64 bit, 10nm-processor og 4 GB RAM, 64GB intern hukommelse samt plads til 256 GB med microSD. Har et 6,2” Quad HD super AMOLED 2960×1440 (529ppi) display. Batteri på 3,500mAh med hurtig opladning via kabel eller trådløst kompatibel med WPC og PMA. 159,5 x 73,4 x 8,1 mm, vægt 173g. Frontkamera: 8MP (F1.7), kamera bagtil: Dual Pixel 12MP (F1.7), Smart OIS. Operativsystemet Android 7.0. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM Bluetooth v5.0, ANT+, USB Type-C, GPS + Galileo, Glonass + Beidou samt understøttet til betaling med NFC. IP68-certificering. Sensorer: Accelerometer, Barometer, Fingeraftryk, Gyro, Iris, Tryk, Proximity, Geomagnetic, RGB Light. Klar til Samsung KNOX.

Samsung Galaxy S8+ S8

Det her har måske også din interesse