Tom Kristensen på TV3 SPORTs Formel 1 hold

Historiens mest vindende Le Mans-kører og Danmarks største motorsportsnavn i historien, Tom Kristensen, bliver fra den nye sæson en del af TV3 SPORTs Formel 1-vinderhold.

Lucas di Grassi, Loïc Duval og Tom-Kristensen

Når Kevin Magnussen og de 21 andre fuldblodsracerkørere fra og med næste weekend indleder en ny, spændende Formel 1 sæson, bliver det med den danske motorsportslegende, Tom Kristensen, bag mikrofonen som ekspertkommentator.

Tom Kristensen slutter sig således til et team af eksperter, som sammen med ankermand Peter Palshøj og reporter Luna Christofi vil guide seerne gennem de 21 Formel 1 løb i 2017. Tom Kristensen vil med sin ekspertise og enorme erfaring øse af sin viden om sporten, når han i cirka halvdelen af løbene vil være medkommentator fra løbene rundt om på kloden.

Jeg glæder mig til at være med til at formidle Formel 1-sporten til danskerne sammen med det dygtige F1-hold på TV3 SPORT. Jeg ved, at der er rigtigt mange motorsportsinteresserede danskere, som følger tæt med i Formel 1

Tom Kristensen

Ved sæsonens første løb er det Tom Kristensen, der er klar ved mikrofonen, og han ser meget frem til sæsonens første løb i Melbourne.

Som dansker holder vi selvfølgelig altid et ekstra øje på Kevin Magnussen og præstationerne i hans nye Haas-team. Men der er rigtigt mange andre spændende ting i årets sæson. Jeg tror, sæsonen bliver et festfyrværkeri.

Tom Kristensen

Ud over jobbet som medkommentator på TV3 SPORT vil Tom Kristensen i 2017 også fortsat være FIA Steward til udvalgte Formel 1 løb. Det er således en ekspert med fingeren placeret helt centralt på hovedpulsåren af Formel 1-verdenen, som sætter sig med i førersædet hos TV3 SPORT.

Det her har måske også din interesse Mere fra forfatteren

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Se venligst vores Fortrolighedspolitik for yderlig information