Det er bare mig ...

LEGENDEN OM EN SAND HELT

HISTORISK FILM

Onsdag d. 22. marts, kl. 19-21.30 viser vi historisk film på Roskilde Museum med fokus på heltegerninger og engelsk folketradition. Kom og lad dig overraske!

Denne måneds onsdagsfilm byder på 1990’ernes fabelagtige fortolkning af en meget populær fortælling fra den engelske folketradition. Vi befinder os i tiden omkring korstogene, hvor den engelske konges fravær er på vej til at koste ham riget til onde og besidderiske herskere. Vi følger en ung, bueskydende adelsøn, der netop er hjemvendt fra korstoget og finder sin familie myrdet. Sammen med en større gruppe fredløse finder han skjul i den dybe skov. 

Her fra kæmper de mod onde kræfter og for konge og retfærdighed. Filmen er stærkt inspireret af den engelske middelalder, men bygger ligeledes på fortolkninger af århundreders myter og legender. Lidt plads er der da også blevet til eventyr, kærlighed og middelalderens overtro.

Sted: Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, Roskilde
Pris: Gratis

Det her har måske også din interesse