Det er bare mig ...

Prestigefyldt designpris til Samyang

Samyang XP and AF Series Receive iF Design Awards

Samyangs nyeste objektiv-serier, XP og AF, er blevet tildelt den prestigefyldte designpris ”iF Design Award 2017”

Samyang er kendt for at producere objektiver af meget høj kvalitet til forbavsende lave priser, og er uden tvivl Koreas førende objektivproducent. Med de nye serier XP og AF (lanceret i efteråret 2016) sigter man på nye målgrupper. Det er disse to serier, som nu vinder prisen for deres design.

XP-serien

Samyang XP-serien er en premium-serie skabt til at passe til fremtidens kameraer. Med en optisk kvalitet som kan gengive 50 megapixels opløsning eller video i 8K er disse objektiver virkelig premium, samtidig med at de er flotte og elegante!

AF-serien

Samyang Optics Announces 14mm & 50mm Autufocus LensSamyang AF-serien er Samyangs første autofokus-objektiv, og specielt fremstillet til Sonys fuldformatskameraer med E-fatning. De er allerede tidligere blevet rost for deres optiske kvalitet og hurtige, præcise autofokus, og nu altså også for deres design.

 

Det her har måske også din interesse