Det er bare mig ...

HOT PÅ HBO NORDIC LIGE NU

Anbefalede serier

screendump HBO Nordic

Her er hvad hitter lige nu hjemme på min sofa, når det gælder serier fra HBO Nordic. Og ja, Westworld, Game of Thrones og Mr. Robot m.fl. er ikke med på min liste her, for dem har jeg været igennem.

Min bedømmelse er på en skala fra 0 til 100, hvor 100 er bedst.

 

Black Sails

Sæson 4

Serieoverblik

1715. Guldalderen for pirater i det Caribiske Hav er på sit højeste. Den tidligere britiske koloni New Providence Island er nu et lovløst område, kontrolleret af historiens mest berygtede piratkaptajner. Den mest frygtede iblandt dem er kaptajn Flint. Men da den britiske flåde vender tilbage og truer med at udrydde Flint og hans mandskab, dukker en anden side af ham op. Drevet af dybe, indviklede og selv romantiske motiver, slår Flint sig sammen med den mageløse Eleanor Guthrie, som er datteren af den lokale smuglerboss, der laver piraternes skatte om til rede penge. Sammen lægger de en plan for at opspore den ultimative gevinst, og ved at vinde den vil de sikre deres overlevelse ved at gøre en ende på de krav, der gøres på deres hjem.

Aldersbegrænsning 15
Bedømmelse
85%

Billions

Sæson 2

Serieoverblik

Den Oscar-nominerede og Emmy- og Gloden Globe-vindende Paul Giamatti og den ligeledes Emmy- og Golden Globe-vindende Damian Lewis spiller hovedrollerne i Billions, som skildrer rigdommen og farerne ved at jage den amerikanske drøm i det 21. århundrede. Serien er et dristigt samtidsdrama, der blander ultrarigdom, magt og korruption, personificeret af de to højst ambitiøse modstående karakterer: Den dynamiske, adelige og politisk magtfulde statsadvokat Chuck Rhoades (Paul Giamatti) og den kloge, beregnende arbejdermilliardær, hedgefondkongen Bobby “Axe” Axelrod (Damian Lewis). Billions udspiller sig i New York Citys politiske og finansielle verden for machiavellistiske rænkespil, og den væver en kompleks, dragende historie om en risikabel katten-efter-musen-leg.

Aldersbegrænsning 15
Bedømmelse
82%

Taboo

Sæson 1

Serieoverblik

”Taboo” udspiller sig i 1814 og følger James Keziah Delaney, en mand, som har set jordens mørkeste steder og vender forandret tilbage. Man antog, at han har været død længe, men han vender hjem til London fra Afrika for at arve resterne af sin fars handelsimperium og genopbygge sin tilværelse. Men hans fars arv viser sig at være en vanskelig opgave, og med fjender overalt må James færdes gennem mere og mere komplekse territorier for at undgå sin egen dødsdom. Blandt sammensværgelser, mord og forræderi udfolder et mørkt familiemysterium sig i en sprængfarlig fortælling om kærlighed og svig.

Aldersbegrænsning 15
Bedømmelse
76%

Vikings

Sæson 4

Serieoverblik

Vikingernes verden bliver bragt til live gennem Ragnar Lothbroks rejse. Han er den første viking, der bevægede sig fra de oldnordiske sagn og ind i historiebøgerne – en nærmest mytisk mand. Vores historie begynder i 700-tallets Skandinavien, hvor Ragnar Lothbrok er kriger og bondemand – og drømmer om at blive rig ved at gå imod traditionen for at plyndre mod øst. Ragnar har i hemmelighed arbejdet på et projekt, der vil vende op og ned på viking-verdenen. Men først må Ragnar overbevise den lokale leder, den magtfulde jarl Haraldson, som ikke er begejstret for udsigten til at skulle dele anerkendelsen, som rejsen kan give Ragnar, hvis den viser sig at være succesfuld.

Aldersbegrænsning 15
Bedømmelse
84%

Girls

Sæson 6

Serieoverblik

Denne serie fokuserer på en gruppe kvinder i New York og deres eventyr efter universitetet. Efter kunstskolen, mener Hannah (Dunham) at hun har talentet til at blive en succesrig forfatter, og mens hun endnu ikke har skrevet sine erindringer, har hendes forældre afskåret hende økonomisk. Endnu en komplikation er hendes ugengældte passion for skuespilleren Adam. Da den barske realitet viser sig, sætter Hannah sin lid til sin bedste ven Marnie, der har et job og en kæreste. Samtidig dukker deres ven, Jessa, op i byen, hvor hun flytter ind hos Shoshanna, hendes naive yngre kusine. I løbet af den første sæson prøver de fire piger på at finde ud af, hvad de vil have – fra livet, fra fyre, og fra dem selv og hinanden.

Aldersbegrænsning 15
Bedømmelse
72%

 

 

Det her har måske også din interesse