Det er bare mig ...

Beoplay H4: Genfind kærligheden til musikken

B&O PLAY lancerede i dag Beoplay H4

Beoplay H4

En ny arketype inden for segmentet for trådløse hovedtelefoner, i et rent og moderne design af danske Jakob Wagner. Beoplay H4 er en smuk og minimalistisk hovedtelefon i rene materialer som lammeskind, flettet tekstil og aluminium. Designet har tydelige visuelle referencer til B&O PLAYs designarv, og lyden er den anerkendte Bang & Olufsen Signature Sound, som giver en autentisk, ren og kraftfuld musikoplevelse.

Beoplay H4 er et stykke smukt og kraftfuldt design, der får dig til at genfinde kærligheden til musikken

Renhed og minimalisme

Beoplay H4 har tydelige rødder i B&O PLAYs designarv og er designet med det klare mål at definere en ny arketype for musikelskere med sans for ikonisk enkelhed. De rene linjer, det minimalistiske udtryk med få visuelle elementer og det konsekvente fokus på det absolut vigtigste, gør Beoplay H4 til noget helt særligt.

Ærlige materialer: blødt lammeskind, aluminium og flettet tekstil

Beoplay H4 leveres med ørepuder og hovedbøjle beklædt med blødt lammeskind. På indersiden af ørepuderne sidder der hukommelsesskum, som tilpasser sig ørets form og kurver, så ørepuderne altid sidder godt og tæt. Ørepuderne isolerer mod støj udefra (passiv støjisolering), så du kan koncentrere dig om musikken, og så den ikke kan høres af omgivelserne.

Skiverne på ørekopperne er fremstillet af aluminium, der er stemplet, poleret og anodiseret, mens logoet på pladen er lasergraveret i en matchende farve. Kablet til hovedtelefonerne er beklædt med flettet tekstil og er – som en smart detalje – synligt ved overgangen mellem ørekop og hovedbøjle. Gliderne er lavet af rustfrit, børstet PVD-coatet stål, hvilket giver dem et både slankt og robust design.

Beoplay H4Enkel brugerflade

Beoplay H4 leveres med en simpel og intuitiv brugerflade med tre knapper, et mikro-USB-stik og et 3,5-mm-jackstik, der diskret integreres i det robuste, men samtidig meget fine materiale, der udgør hovedtelefonernes hus. Brugerfladen er designet til at være så brugervenlig og enkel som overhovedet muligt. Tryk på midterknappen for at besvare/afslutte opkald og starte eller sætte afspilningen på pause, tryk på den øverste eller nederste knap for at regulere lydstyrken og for at springe over numre, og tryk samtidigt på den øverste og nederste knap for at parre hovedtelefonerne via Bluetooth.

Beoplay H4 kan afspille musik trådløst i helt op til 19 timer på blot 2,5 timers opladning. Hvis Beoplay H4 løber tør for strøm, skal du bare tilslutte det medfølgende mini-jackkabel for at fortsætte med at høre musik.

Juster lydprofilen med Beoplay App

Beoplay H4 er kompatibel med Beoplay App til Android, iPhone og Apple Watch, der giver dig en række muligheder for at tilpasse lyden til din personlige smag:

  • Bang & Olufsens lydingeniører har udviklet fire forskellige lydprofiler specifikt til Beoplay H4: Commute, Clear, Workout og Podcast.
  • Med den intuitive B&O PLAY ToneTouch kan brugerne selv justere tone og lydbillede. Brugerfladen gør det muligt for brugerne at afprøve forskellige lydindstillinger og finde den, der passer bedst til situationen. Når lyden er færdigindstillet, gemmer Beoplay H4 indstillingen, indtil lyden indstilles igen.
  • Når appen er forbundet med Beoplay H4, er det let at overvåge hovedtelefonernes batteristatus.
  • Brugerne kan styre musikken (play, pause, frem, tilbage), og de kan tilpasse den enkelte hovedtelefon i appen ved at give den en specifik farve og et specifikt navn.
  • Ved at forbinde Beoplay H4 med Beoplay App kan brugerne også modtage softwareopdateringer over internettet.

Priser og tilgængelighed

Beoplay H4 lanceres i Charcoal Grey og fås til en vejledende udsalgspris på 2.299 kroner. Der medfølger et opladerkabel og et audiokabel.

Beoplay H4 vil være tilgængelig i Bang & Olufsen butikker, på www.beoplay.com/h4  og hos udvalgte tredjepartsforhandlere fra den 9. februar 2017.

 

Det her har måske også din interesse