Det er bare mig ...

XEEN 20mm T1.9 objektiv

Nyt objektiv fra Samyang

XEEN-familien

XEEN 20mm T1.9I 2015, hvor XEEN-objektiverne blev lanceret med tre objektiver, lovede man flere brændvidder. Nu kommer XEEN 20mm T1.9. Alle objektiver i serien har samme størrelse, farveafbalancering og placering af fokusringe. Dette gør det hurtigere og nemmere at skifte brændvidde. Med det nye 20mm bliver XEEN-familien endnu større; ; XEEN 14mm T3.1, XEEN 16mm T2.6, XEEN 20mm T1.9, XEEN 24mm T1.5, XEEN 35mm T1.5, XEEN 50mm T1.5, XEEN 85mm T1.5 og XEEN 135mm T2.2.

Konstruktion

XEEN 20mm T1.9XEEN-objektivet er konstrueret til at give den bedst tænkelige håndtering og kvalitet, selv i forhold med dårligt lys. Med en lysstyrke T1,9 og en perfekt rund blændeåbning, som giver en smuk bokeh, en egenskab som vil blive værdsat af filmproducenter som ønsker en ægte filmisk fornemmelse i deres værker. De har kalibreret fokusskala i meter (for det europæiske marked).

 • Lysstærk blænde på T1.9 til situationer med svagt lys
 • Enestående optisk ydeevne til 4K+
 • Kalibreret fokus giver en enestående billedkvalitet
 • Fokus- og blænderinge i standardiserede positioner
 • 5 udskiftelige kamerafatninger (PL, EF, F, E og MFT)
 • X-Coating Technology giver skarphed og kontrast
 • Fuldformat (36x24mm)
 • Trinløse gearringe for panorering af fokussystem
 • Robust metalchassis i aluminium
 • Kalibrerede fokusskalaer i meter
 • Fast frontdiameter til professionel filmproduktion

Pris og levering

Objektivet ventes at komme på markedet i løbet af marts 2017 til følgende pris:

XEEN 20mm T1.9, til DKK 12.095,- ekskl. moms.

 

 

Sidst redigeret den 6. februar 2017

Det her har måske også din interesse