Det er bare mig ...

Fifty Shades Darker

Siger Mr. Grey, Anastasia og S/M-legetøj dig noget? Det gør det helt sikkert. I hvert fald har flere millioner af mennesker verden over ladet sig rive med af den verden, som Fifty Shades of Grey befinder sig i. I bøgerne, som senere er blevet filmatiseret, foregår der mange ting i det såkaldte ”smertekammer”. Pisk, håndjern og bind for øjnene tages jævnligt i brug – til både hovedpersonerne, men også til os læsere og seeres, fornøjelse.

Fifty Shades – Darker

Måske du er en af de mange personer, som også har ladet sig inspirere af det legetøj, som Mr. Grey finder frem nu og da. I så fald bliver du sikkert interesseret ved nyheden om, at der netop er blevet lanceret endnu mere sexlegetøj, som er inspireret af den nyeste film i serien, ”Fifty Shades – Darker.”

Fifty Shades darkerHos Sinful.dk , er denne kollektion nu tilgængelig, og går under navnet ”Fifty Shades Darker Pleasure Collection ,” – netop inspireret af den nyeste film i rækken, der rammer de danske biografer på Valentinsdag. Du kan tyvstarte Fifty Shades-stemningen allerede nu, hvor vi giver dig et indblik i kollektionen.

Det her har måske også din interesse