Det er bare mig ...

Kom til medrivende familiekoncert i Operaens foyer

TangoCatz Quartet

Med udgangspunkt i den farverige og fascinerende argentinske tangomusik, kan familien glæde sig til en musikalsk rejse til Buenos Aires i selskab med TangoCatz Quartet. Med medrivende toner, rytmer og fortællinger vil vi sammen udforske den musik, der griber os alle om hjertet.

Spilledato:

Dato: Den 21. januar 2017 kl. 11:00

Billetter: Gratis adgang

Sted: Operaens Foyer
Ekvipagemestervej 10, 1438 København

Om TangoCatz Quartet

TangoCatz! Blev etableret i september 2009, da længselen efter at spille tango brød ud i lys lue hos de fire musikere. Kort tid efter, vandt ensemblet, i konkurrence med andre professionelle ensembler, den hædersfulde titel ”Svendborg Stadsensemble”. Det gav kvartetten mulighed for at i en treårig periode, spille en lang række koncerter for et bredt publikum i mange forskellige sammenhænge. TangoCatz! repertoire spænder vidt, og består bl.a. af dansevenlig traditionel tango fra 30’ernes og 40’ernes Buenos Aires og værker af den ny tangos mester, Astor Piazzolla. Derudover samarbejder gruppen med komponister i ind – og udland.

Alle musikere er dybt fascinerede af tangomusikken og netop drømmen om at bevæge sig i et musikalsk ”cross -over” af genrer, har fået de fire erfarne klassisk uddannede musikere til at forene sig i ensemblet TangoCatz!

Kvartetten TangoCatz, består af

Klarinet: Anna Klett
Accordeon: Marie Wärme
Klaver: Selma Gade
Cello: Anne Vilain

Hjemmeside: tangocatz.dk

 

Det her har måske også din interesse