Det er bare mig ...

MiniPod BT MKII

MiniPod BT MKII fra Podspeakers

Den originale MiniPod er en af verdens mest anerkendte højttalere, et ægte designikon, og den model, som blev begyndelsen til Podspeakers´ succes. Siden den første lancering i midten af 1990´erne, har MiniPod´en været et benchmark for, hvad man kan opnå, når man skaber et ukonventionelt design.

Spil trådløst – Hi-Fi sound – Stereo Pairing

Den nye Minipod BT MKII er en perfekt standalone Bluetooth højttaler. Og med den nyeste Bluetooth teknologi indbygget, kan højttaleren desuden konfigureres i et stereo – eller trådløst – setup, som følger:

  • Tilføj en passiv MiniPod MKIV sammen med MiniPod BT MKII og få et perfekt enkelt stereo setup
  • Benyt to Minipod BT MKII sammen og skab et ægte trådløst stereo setup med den integrerede True wireless teknologi

Med sit helt unikke udseende, sine fleksible features og en fantastisk lydgengivelse er MiniPod BT MKII det perfekte valg for passionerede design- og musikelskere.
     

Farver, kabinet og Kevlar

MiniPod BT MKIIDen nye MiniPod BT MKII kommer i farverne Matt Black, Matt Red og Satin White. Højttalerkabinettet er elegant og udtryksfuldt med en mat overflade, fremstillet i et plastmateriale, der indeholder glasfiber. Det medvirker til at reducere ressonans, og samtidigt øger det materialets styrke og holdbarhed, så højttaleren får en performance, der minder om en traditionel højttaler i træ.

Kevlar driveren i den nye Dark Grey farve med konkav støvkappe fuldender det moderne look. Og for at skabe en endnu bedre lyd er delefilter og højttalerenheder blevet re-designet fra A-Z. Det skaber en mere luftig og klar lyd, med balancerede vokaler og en kontrolleret basgengvelse. Og stadig med den umiskendelig lyd, som er kendetegnende for en ægte Podspeaker.

       
Nyt tilbehør: Hoops & Spikes – Mix & Match dit eget udtryk

Med de unikke “Hoops (trim rings/pynteringe) & Spikes (små ben, som højttaleren placeres på)” er det muligt at mixe og matche sig til et helt personligt udtryk for højttaleren. F.eks. et afslappet nordisk lyst udtryk? Eller måske et mere råt og metallisk udtryk? Eller måske et helt andet udtryk, der passer med forårs og sommer farver – eller med efterårs og vinter farver? Der er masser af muligheder.

Det her har måske også din interesse