Det er bare mig ...

Amiron home – hovedtelefone fra beyerdynamic

Musikoplevelser med beyerdynamics nye Amiron home hovedtelefoner kan bevæge lytteren. De kan sende kuldegysninger ned ad ryggen, og give en oplevelse af at være tilstede i koncertsalen. Det åbne design tillader lyden at blive vakt til live på en måde, som det er kun er muligt med helt særlige high-end hovedtelefoner.
     
Amiron home er efterfølgeren til de legendariske beyerdynamic T 90 hovedtelefoner, og er lavet med samme Tesla teknologi. De unikke akustiske enheder, som beyerdynamic har udviklet, giver musikken en enestående lethed og en præcision i tonerne. Og det er ikke kun lydgengivelsen, der er blevet fine-tunet på Amiron home, en række andre features er også blevet optimeret.

Varm og berusende lyd med ægte atmosfære

Et ekstra lag stof på ørepuderne reducerer højfrekvente resonanser. De akustiske enheder er dæmpet på bagsiden for at sikre en endnu mere afbalanceret frekvensgang i mellemtonerne. Og et nyt akustisk materiale, der er anvendt som fyld i ørepuderne, øger baspræcisionen yderligere. Alt i alt giver dette en varm og behagelig lyd med stor rummelighed – og en lydoplevelse, der er næsten ligeså berusende, som ved en live koncert.
     
De åbne hovedtelefoner kommer særligt til deres ret i stille omgivelser. Det gør dem ideelle at benytte til aflytning fra et high-end hi-fi-system eller med brug af en hovedtelefonforstærker. Med Amiron homes 250-ohmsenheder, der leverer et tilstrækkeligt højt udgangsniveau selv ved afspilning fra en tablet, er det dog også muligt for ægte musikelskere at nyde hi-fi lyd fra mobile enheder.

© All rights reserved beyerdynamicOptimal komfort og gedigent håndværk “Handmade in Germany”

Det siger næsten sig selv, at de samme høje standarder også gælder for funktionerne på Amiron home. Alle detaljer i de håndlavede Amiron home hovedtelefoner er designet med stor grundighed og testet for lang holdbarhed. Blandt andet det tre meter lange tilslutningskabel: aftageligt på begge sider af hovedtelefonerne og uden loddesamlinger på Y-adapteren. Det nye og meget fleksible dobbeltkabel er trådet direkte, som et enkelt kabel – fra det forgyldte jack stik med gevind, til de større 6,35 mm stik til Tesla enhederne.
   
Ørepuderne er lavet af fløjlsagtigt og blødt mikrofiber velour med temperatur- og fugtregulerende effekt, der gør det til en behagelig fornøjelse at lytte til musik med Amiron home, også gennem længere tid. Hovedbøjlen er fremstillet af massivt aluminium, og dekorative ringe, fremstillet af trykstøbt aluminium, gør det elegante udseende komplet.
      
Amiron home markerer et nyt kapitel for Tesla hovedtelefoner. Aldrig har high-end lyd været så tilgængelig og levende som med Amiron home, der med de fineste materialer, den fremragende komfort, og det elegante design, skaber den perfekte symbiose med den enestående lyd.

Tekniske specificationer:

Transducer type: Dynamic
Operating principle: Open
Frequency response: 5 – 40,000 Hz
Nominal impedance: 250 Ohms
Nominal SPL: 102 dB (1 mW / 500 Hz)
T.H.D.: < 0.05 %
Sound coupling to the ear: Circumaural
Weight (without cable): 340 g
Cable: 3 m / double-sided / detachable
Connection: Gold-plated mini stereo jack (3.5 mm) & 1/4″ adapter (6.35 mm)

Pris:

beyerdynamic Amiron fås til vejledende udsalgspris kr. 4.499,- og er i butikkerne fra november 2016

 

Det her har måske også din interesse