Det er bare mig ...

Jul i Tivoli for 23. år i træk

Piletræ med lyskæder og sne under Jul i Tivoli (2009). Foto: Rasmus B. Hansen

Når Tivoli den 19. november slår dørene op til Jul i Tivoli, er det for 23. år i træk. Der venter gæsterne en jul for alle sanser. Jul i Tivoli byder på duften af skoldhed gløgg og æbleskiver. Nye lys-scenografier er føjet til, og 3-i-1 forlystelsesnyheden Fatamorgana er garant for et sug i maven. Årets største nyhed er Havens nye Honningkageslot, hvor gæsterne selv dekorerer honninghjerter. Jul i Tivoli afsluttes med den store fyrværkerifestival. Der er åbent til og med nytårsaften.

Årets største nyhed

Årets største nyhed er et honningkage-værksted i H.C. Andersen Slottet, der til lejligheden er omdøbt til Honningkageslottet. I Honningkageslottet findes Danmarks største, nissebetjente honningkage-bagemaskine. Ideen med Honningkageslottet er, at børn og voksne selv kan dekorere honningkagehjerter sammen og tage dem med sig hjem. Honningen til hjerterne stammer fra Tivolis egne bi-stader. Honningkageslottet er åbent alle ugens dage fra kl. 11 – 18. Der er gratis adgang for Tivolis gæster, så alle kan more sig over nissebageriet, men honningkagehjerterne skal man købe.

Slotspladsen foran Honningkageslottet. Illustration Jesper Andersen
Illustration Jesper Andersen

Det store juletræ tændes af musicalstjerne

Traditionen tro tændes det store juletræ i Tivoli på åbningsdagen, og det sker lørdag den 19. november kl. 16:30.

Åbent 24. og 31. december

De seneste år har Tivoli med succes holdt åbent juleaftensdag og hele nytårsaften, den 31. december. Selve juleaften er der åbent i Nimb Brasserie og Nimb Terrasse. Nytårsaften – og dagen op til – er der åbent i forlystelser, spil og boder, og aftenen krones med et fyrværkerishow kl. 23:00 før det for alvor går løs i resten af København ved midnat.

Året slutter med et knald

Inden da tænder Tivoli op for Danmarks største tilbagevendende Fyrværkerifestival. Det sker mellem jul og nytår, hvor årets tema er en hyldest til de klassiske basisfarver gul, grøn, blå og rød. Farverne får hver sin aften, hvor den enkelte farve folder sig ud i variationer, så selv den mest ambitiøse nytårsfest bliver grøn (gul, blå eller rød) af misundelse. Det sker fra 1. juledag kl. 20:45.

Jul i Tivoli

19. november – 31. december

Søndag – torsdag kl. 11 – 23 og fredag – lørdag kl. 11-24 
Dog 24. december, juleaften, kl. 11 – 16.

Se mere på www.tivoli.dk

HVAD KAN MAN OPLEVE?

Nøddeknækkeren får levende orkester
Dickens og Robin Hood i Glassalen
Mød Julemanden
Autentisk hygge og overdådigt lys
Spektakulært lys
Juleshopping
Mad og drikke
Det her har måske også din interesse