Det er bare mig ...

Han er manden, vi alle drømmer om at få besøg af næste uge…

Millionærrådgiver. Det må være en af de fedeste jobtitler. Og Danske Spil har to af dem. Begge har til opgave at rådgive de spillere, der vinder mindst 1,5 millioner kroner i blandt andet Lotto, Onsdags Lotto og Eurojackpot. Fredag aften kan det blive en ekstra stor opgave. Der kan danmarkshistoriens største gevinst nemlig blive udløst, når der er 570 millioner kroner på højkant i Eurojackpots 1. præmiepulje. Ja, selv en 2. præmie kan betyde, at en dansker får ekstra god grund til rådgivning; her er der 126 millioner kroner i puljen.

– 570 millioner kroner er så ufattelig stor en gevinst, at vinderen stort set kan få et hvilket som helst ønske indfriet, siger Harry Aamann, millionærrådgiver hos Danske Spil, og fortsætter:

– Med så stor en gevinst er det ikke nok med vores éngangsbesøg. Derfor råder vi vinderne til at finde en investeringsrådgiver, som de stoler på og som kan hjælpe dem på længere sigt.

Han rådgiver nybagte millionærer næsten hver eneste uge.

– På det tidlige tidspunkt, jeg møder vinderne, er de ofte helt omtumlede af deres held og har stort behov for at tale med en, som kan sætte sig ind i deres situation og vejlede om de mange muligheder, som pludselig åbner sig for dem, siger han.

Han fortæller, at vinderne ofte føler sig så tyngede af ansvaret for at passe på de mange penge, at de tænker mest på afkast og sikker placering og helt glemmer drømmene fra før, de vandt, for eksempel om jordomsejling, luksuskrydstogt eller store fester. Derfor er det også en af de ting, som han altid husker vinderne på. At de skal huske at nyde, de har vundet og få opfyldt nogle af de drømme, de havde, før de vandt.

Nu venter han spændt på, om en dansker skriver sig ind i historiebøgerne fredag aften. Så han kan komme ud og hjælpe en dansk multimillionær godt på vej med gevinsten.

Fem gode råd fra millionærrådgiveren

  • Indfri din gæld
  • Køb hvad du ønsker af biler, hus og sommerhus
  • Overvej gaver til børn og børnebørn
  • Forkæl dig selv og dine nærmeste
  • Invester i værdipapirer, så du trygt kan se fremtiden i møde

 

Foto: Danske Spil

Det her har måske også din interesse