Det er bare mig ...

Sony α6500

Sony α6500

Sony α6500 (ILCE-6500) – Det nyt flagskibskamera med APS-C-sensor, der kombinerer verdens hurtigste AFi-hastighed og højeste antal AF-punkterii med indbygget fem-aksers-billedstabilisering, en buffer med op til 307 billeder, Touchscreen AF Operation, 24,2 millioner pixel Exmor® CMOS-sensor og meget mere.

By equipping the α6500 with 5-axis image stabilization and touchscreen AF, we’re offering photographers and videographers more control than ever before and a seemingly endless amount of creative possibilities.  As our flagship APS-C camera, it far exceeds the performance threshold of any camera in its class, and many above its class as well.

— Neal Manowitz, Vice President of Digital Imaging, Sony Electronics

Tilgængelighed og priser

α6500 er tilgængelig i Danmark fra december 2016. De danske priser for α6500 vil blive bekræftet senere.

Sony α6500
Sony α6500

i) Gældende pr. oktober 2016 ifølge undersøgelser foretaget af Sony blandt digitale kameraer med udskiftelige objektiver udstyret med APS-C billedsensor, målt ved brug af CIPA-compliant retningslinjer og interne målingsmetoder med en E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS objektiv, hvor præindstillet AF var deaktiveret og søgeren har været i brug.

ii) Gældende pr. oktober 2016 ifølge undersøgelser foretaget af Sony blandt digitale kameraer

Det her har måske også din interesse