Det er bare mig ...

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO (35mm ækvivalent: 50mm) er designet til overlegenhed og giver prime linse ydeevne en helt ny betydning. Et særligt hurtigt AF sikrer præcise skud i alle situationer. Denne nye linse fra flagskibsserien M.ZUIKO Pro giver maksimal opløsning og præsenterer exceptionelle evner i svagt lys fra den bredde 1:1.2 maksimum brændvidde, så du opnår uforlignelig skarphed og klarhed helt ud i hjørnerne af motivet – med bokeh nok til at få din kæbe til at ramme gulvet. I sol, regn eller sne, så er M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO støv-, stænk- og frostsikker, ligesom alle M.ZUIKO Pro seriens linser, og uanset opgaven bliver du bliver aldrig svigtet. 

Olympus OM-D E-M1 MARK II med M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO
Olympus OM-D E-M1 MARK II med M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO

Højeste billedkvalitet

M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO inkoorporerer den seneste teknologi indenfor optik og giver dig det højeste opløsningsresultat fra kant til kant. Med den exceptionelt klare 1:1.2 maximum linse blænde garanteres professionel ydeevne selv i det mest udfordrende omgivelser. Desuden garanterer det avancerede Z Coating Nano reducering af skygger og modlys og giver endnu skarpere, klarere og helt perfekte billeder.

Uforlignelig bokeh

Hele vejen igennem designprocessen har vi haft for øje, at 1:1.2 blænden på M.ZUIKO Pro seriens linse giver den skønneste bokeh, som virkelig forstørrer baggrundens æstetiske kvalitet – eller som muliggør at bokeh effekten anvendes som subjekt i sig selv. Denne linse leverer smukke former helt ud til billedets kanter, og den naturlige defokuseringseffekt stammer fra kombinationen af linsesystemets unikke optiske design og dets 9-bladede blænde.

Meget hurtig AF, fleksibilitet og professionel håndtering

Du får som regel én eneste chance for det perfekte skud. Derfor skal fotografer kunne stole på, at deres udstyr er klar, når de selv er klar. M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO imponerer med et meget hurtigt autofokus system, som sikrer subjekternes fastfrysning i tid, i et øjeblik, og i super skarp pragt – uanset om det er et enkelt skud eller en lynhurtig skudsekvens. En distinktiv konstruktion gør dette muligt; ud af 19 optiske elementer behøver du kun at flytte et eneste element for at fokusere, og dermed muliggøres et ultra-hurtigt autofokus.

M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO
M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO

Konstrueret til modstand og hårdt arbejde

Med M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO skyder du bare videre, når de andre må pakke deres grej sammen og give op, for med sin beskyttelse mod støv, sprøjt og frostgrader – som deles af alle M.ZUIKO PRO seriens produkter – er der intet at bekymre sig om. Den robuste metal linse har en maksimal forstørrelsesevne på 0,11x (35 mm ækvivalent 0,22x) og vejer kun 410 g.
Den utroligt klare M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO er bygget til at tilfredsstille professionelle krav til høj kvalitets og højopløsnings fotografi med exceptionel bokeh – og det lever op til sine løfter. Kommer på markedet i oktober 2016 til en vejledende udsalgspris på 9.499 kr.

M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO Funktioner:

  • Professionel 25mm (50mm 35mm equiv.) 1:1.2 prime linse
  • Højeste opløsnings ydeevne fra kant-til-kant og bredeste blændvidde
  • Ekstremt hurtig og meget præcis AF
  • Det unikke optiske design og 9-bladede blænde giver den smukkeste bokeh
  • Støv-, stænk- og frostsikker
  • Z Coating Nano for kraftig reducering af modlys
  • L-Fn knap og Fokus Clutch med dybde-indikator
  • en minimal arbejdsafstand på kun 19,5cm
  • 0,11x (0,22x 35mm equiv.) maksimum forstørrelse
  • Vægt: 410g
Det her har måske også din interesse