Det er bare mig ...

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Første professionelle 8.3x zoom linse med konstant 1:4.0 blænde – Professionelle fotografer kan nu både slippe for at slæbe på rejsen og samtidig nyde oplevelsen af professionel zoom som aldrig før. 8,3x zoom Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100 mm 1:4.0 IS PRO (35 mm ækvivalent: 24-200mm) dækker en brændvidde, der hidtil krævede en sekundær optik for at opnå samme kvalitetsniveau. Intet kan matche alsidigheden i den professionelle optagelse og den overordnet set helt utrolige kvalitet, som Sync IS systemet leverer med op til 6,5 EV trins kompensation*) sammen med et matchende kamera model. Denne ideelle rejsekammerat er støv-, sprøjt- og frostsikker, så den hører naturligvis til vores flagskib: M-ZUIKO Pro serien. Den gengiver exceptionel 1:4.0 billedkvalitets resultat hele vejen fra vidvinkel til telefoto. En minimal arbejdsafstand på kun 1,5cm sikrer ekstrem god close-up præstation.

Olympus OM-D E-M1 MARK II med Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO
Olympus OM-D E-M1 MARK II med Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Rejs let med gedigen præstation

Med M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO leverer Olympus den første professionelle 8.3x zoom linse med konstant 1:4.0 blænde. Hidtil har det været nødvendigt at anvende to linser for at opnå en brændvidde fra 12-100mm (35mm ækvivalent: 24-200mm) i denne høje kvalitet. Fotografer har nu frihed til at slippe for unødvendigt udstyr men stadig nyde resultater i professionel kvalitet. Dette høje niveau af alsidighed understreges af de indbyggede letvægts- og kompakte Micro Four Thirds system karakteristikker og støv-, stænk- og frostsikkerheds attributter, som deles af alle Olympus produkter. Som sådan repræsenterer linsen den ideelle makker til Olympus OM-D systemet for at opnå den højeste kvalitets- og anvendes-hvor som helst udstyr; det vil sige altid ved hånden og altid sammen med dig.

Ned til allerfineste detalje

Betagende close-ups er lige ved hånden med M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO. En minimums arbejdsafstand på kun 1,5cm sikrer muligheden for at indfange de allerfineste detaljer på ubegribelig kort afstand og få fordelen af ekstreme vidvinkels optagelsesevner.

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO
Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Billedkvalitet som aldrig før

Denne seneste linses billedresultater vil være en kilde til inspiration for andre fotografer. Den konstante 1:4.0 blænde er et stort kvalitetsspring fremad, og dertil kommer den indbyggede billedstabilisation af op til 6,5 EV trins kompensation*), som 5-akse Sync IS systemet giver dig – og som er det højeste niveau af kompensation, der findes på det nuværende marked. Modlys reduceres også mærkbart takket være linsens Z Coating Nano. Om bord er også et lynhurtigt og høj-præcisions AF system for at indfange stillestående eller bevægelige subjekter med højest mulig klarhed og definition. Fotografer vil også sætte pris knappen L-Fn med personlig tilpasning, hvor brugere selv finde den indstilling, som giver den hurtigste adgang til en specifik linsefunktion og til Focus Clutch funktionen. Denne funktion hjælper dig til at få smidigere og hurtigere manuel fokusering, når situationen kræver det.

M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO er skabt i metal og er dermed lige så solidt, som det er alsidigt, og vejer kun 561 g. Ventetiden på denne perfekte allround rejse-zoom er næsten overstået. Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO kommer på markedet i november 2016 til en vejledende udsalgspris på 9.999 kr.

*) Sammen med kompatible Olympus kamera modeller.

M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO Primære egenskaber:

  • Professionel 8.3x rejse-zoom linse
  • Konstant 1:4.0 blænde
  • Støv-, stænk- og frostsikker
  • En minimums arbejdsafstand på kun 1,5cm sikrer ekstremt god close-up præstation
  • Kombinerer op til 6,5 EV trins** kompensation, når den anvendes sammen med et kompatibelt Olympus kamera og indbygget 5-akse Sync IS
  • Z Coating Nano for kraftig reducering af modlys
  • Høj-præcision, meget hurtig AF
  • L-Fn knap og Fokus Clutch
  • Vægt: kun 561g
Det her har måske også din interesse