Det er bare mig ...

Byron er navnet på den nye serie hovedtelefoner fra beyerdynamic

Byron serien omfatter til at begynde med tre in-ear modeller: dels den kablede model Byron, desuden Byron BT Bluetooth varianten, og desuden den trådløse Bluetooth luksusmodel Byron BTA. beyerdynamic tilbyder således de ideelle hovedtelefoner, der passer til ethvert behov og til enhver pengepung.

Entry-level modellen Byron

Den første variant, Byron er, som de øvrige varianter, elegant fremstillet i massivt aluminium. Byron forbindes via kabel til en smartphone eller tablet. Fjernbetjeningen på kablet kan pause musikken, springe frem til næste nummer og svare telefonopkald. Lydstyrken kan også styres via fjernbetjeningen på bl.a. Samsung-enheder og andre Android-afspillere. Der medfølger udskiftelige silikone øretips i tre størrelser, som sikrer optimal pasform, så den gode og fine lyd fra Byron opnås præcist på den måde, som udviklerne har tiltænkt det.

Mere bevægelsesfrihed med Bluetooth

De trådløse Bluetooth varianter Byron BT og Byron BTA, er ligeledes fremstillet i massivt aluminium, men giver større bevægelsesfrihed, idet de overfører musik og telefonopkald via Bluetooth. Sammenfiltrede hovedtelefonkabler er med disse modeller en saga blot. De akustiske transducere til højre og venstre øre er forbundet med hinanden ved hjælp af et kort kabel, hvorpå også den trådløse fjernbetjening til Apple og Android-enheder er placeret. Alle afspilningsfunktioner styres enkelt ved hjælp af denne fjernbetjening, så smartphone og tablet kan blive liggende i lommen eller i tasken.

       
Som en særlig cool feature sørger magneter i metalkabinettet på de to hovedtelefoner for, at disse kan “holdes sammen”, således at hovedtelefonerne kan bæres rundt om halsen, når de ikke er i brug, og derfor ikke behøver at blive pakket væk. En blød og lækker opbevaringstaske i høj kvalitet medfølger også, og beskytter hovedtelefonerne når de transporteres.
     
Små silikone ørepropper i tre størrelser sikrer en perfekt pasform for Byron BT og Byron BTA varianterne.  beyerdynamic har desuden taget hensyn til, at nogle mennesker er aktive og/eller dyrker sport, mens de bruger deres hovedtelefoner. Derfor er “øre kroge” inkluderet i pakken. Silikone loops kan desuden monteres uden på de normale ørepropper, for endnu bedre pasning, så hovedtelefonerne altid sidder helt perfekt i øregangen.
   
Et højtydende genopladeligt batteri forsyner hovedtelefonerne med strøm i op til 7,5 timer. Enhver USB-port kan bruges til opladning, for eksempel via smartphone eller notebook oplader. Opladerkabel medfølger.

Optimal lydkvalitet med Qualcomm aptX® og AAC codec

Med tabsfri Qualcomm aptX® codec er både Byron BT og Byron BTA sikret Bluetooth transmission i topkvalitet. Byron BTA har desuden AAC codec. Alle afspilningsenheder kan således udnytte deres fulde potentiale med Byron BT og Byron BTA. Med den særlige Digital Signal Processor (DSP) får man med Byron BTA en endnu finere og mere balanceret lyd.

Og med Byron BTA er beyerdynamic gået et skridt videre: en praktisk holder (dock) til lynopladning er endnu en af de af luksuriøse funktioner på Byron BTA. Fjernbetjeningen på hovedtelefonerne kan direkte “dock´es” og eliminerer således behovet for en mikro USB-port. Selve dock´en kan forblive tilsluttet til pc’en derhjemme, og hovedtelefonerne kan “dock´es” til opladning efter behov. Opladning af Byron BTA tager kun 90 minutter for en fuld opladning. Både funktionaliteter og komfort er i top med Byron BTA, og gør det til en udsøgt fornøjelse at bruge disse lækre hovedtelefoner.

Technical data, Byron 

Transducer type: Dynamic
Operating principle: Closed
Frequency response: 10 – 23,000 Hz
Nominal impedance: 23 ohms
Nominal SPL: 105 dB
Sound coupling to the ear: In-ear
Transmission: Wired
Length and type of cable: 1.2m / double-sided
Connection. 3.5 mm jack plug, 4-pin
Weight. 13 g
Accessories. 3 pairs of eartips, cable, clip, Soft bag

Vejl. udsalgspris kr. 399,-       

Technical data Byron BT

Transducer type: Dynamic
Operating principle: Closed
Frequency response: 10 – 23,000 Hz
Nominal SPL: 90 dB
Sound coupling to the ear: In-ear
Transmission: Wireless
Length and type of cable: 0.56m / double-sided
Bluetooth: Bluetooth Standard 4.1
Wireless radius: Up to 10 m
Bluetooth profile: HSP, HFP, A2DP, AVRCP, SPP, Codec:Qualcomm aptX®
Battery life: Up to 7.5 h
Battery charging: About 2 h
Weight: 13 g
Accessories: 3 pairs of eartips, 1 pair of ear hooks, Micro-USB charging cable, Soft bag 

Vejl. udsalgspris kr. 799,-

Technical data Byron BTA

Transducer type: Dynamic
Operating principle: Closed
Frequency response: 10 – 25,000 Hz
Nominal SPL: 90 dB
Sound coupling to the ear: In-ear
Transmission: Wireless
Length and type of cable: 0.56m / double-sided
Bluetooth: Bluetooth Standard 4.2
Wireless radius: Up to 10 m
Bluetooth profile: HSP, HFP, A2DP, AVRCP, SPP, Codec Qualcomm aptX® Qualcomm aptX®, AAC
Battery life: Up to 7.5 h
Battery charging: About 1.5 h
Weight: 12 g
Accessories: 3 pairs of eartips, 1 pair of ear hooks, USB-A charging cradle, Soft bag

Vejl. udsalgspris kr. 1.599,-
Det her har måske også din interesse