Det er bare mig ...

XEEN 135mm T2.2 objektiv

I 2015, hvor XEEN-objektiverne blev lanceret med tre objektiver, lovede man flere brændvidder, og i foråret kom 14mm T3.1 og 35mm T1.5. Nu udvides serien med yderligere et 135mm T2.2 objektiv, så XEEN-familien nu består af 6 brændvidder.

XEEN-familien fra Samyang

Med den nye brændvidde bliver det nemmere at dække alle behov i en produktion med objektiver, som danner det perfekte set-up. Alle objektiver i serien har samme størrelse, farveafbalancering og placering af fokusringe. Dette gør det hurtigere og nemmere at skifte brændvidde. Med det nye 135mm bliver XEEN-familien komplet med; XEEN 14mm T3.1, XEEN 24mm T1.5, XEEN 35mm T1.5, XEEN 50mm T1.5, XEEN 85mm T1.5 og XEEN 135mm T2.2.

Samyang XEEN, gruppebillede
Samyang XEEN, gruppebillede

Baggrund for navnet

XEEN har fået sit navn fra ”scene” og ”seen”.

Se også: To nye brændvidder til professionel video fra Samyang

Konstruktion

Samyang XEEN, 135mm T2.2

XEEN-objektiverne er konstrueret til at levere den bedst tænkelige kvalitet, selv under forhold med dårligt lys. Alle objektiverne har en perfekt rund blændeåbning, som giver en smuk bokeh. Kombineret med den høje lysstyrke giver dette en skøn filmisk fornemmelse.

Pris og levering

XEEN 135mm er tilgængelig nu til DKK 12.095,- ekskl. moms.

Det her har måske også din interesse