Det er bare mig ...

Lidt fra Nordsjællands Politis facebookside (3)

POKÉMON-SPILLER LAVEDE UNIK FANGST I NORDSJÆLLAND

Natten til mandag omkring klokken 02.00 fik en Pokémon Go-spiller øje på nogle hidtil usete væsner i Pokémon-universet, mens han spillede Pokémon Go i Espergærde. Det viste sig dog hurtigt, at det ikke var Jigglypuff og Wigglytuff, han havde fået øje på, men derimod en flok mænd, der var hoppet over hegnet til det lokale supermarkeds baggård.

Fra baggården var mændene i gang med at stjæle allerede pantede flasker for flere tusinde kroner, som de dermed ville kunne pante igen og få penge for.

Det syn gjorde forståeligt nok vores anmelder lidt Krabby, og han ringede derfor til os. Det vækkede Ditto noget Poliwrath i os, hvorfor vi Machoppede mod Espergærde. Der var ikke tid til at være Slowpokes her, for mændene blev der nok ikke for Eevee.

Efter en omgang Seaking i området fandt vi fire mænd, der passede på anmelderens beskrivelse. De tre af dem modtog en sigtelse for forholdet, mens den fjerde på grund af sin unge alder blev kørt hjem til sine forældre, som vi tog en snak med. Mon ikke de Exeggcuter ham på den måde, som kun forældre kan?

Det var knivskarpt spottet af Pokémon Go-spilleren, der nu kan sige, at han har været med til at fange nogle væsner med Pokémon Go, som ingen andre har fanget. Godt arbejde og level up herfra!

//Nordsjællands Politi

Det her har måske også din interesse