Det er bare mig ...

Ford GT – LEGO-udgaven

Ford GT i LEGO

Det har taget 3 uger, 40.000 klodser og en hel del tålmodighed; men nu er LEGO-udgaven af Ford GT-raceren klar til Le Mans.

LEGO-bilen, som måler en tredjedel af originalen, bliver udstillet på Circuit de la Sarthe-banen ved Le Mans i weekenden d. 18-19. juni sammen med en tilsvarende udgave af den ikoniske Ford GT40. Det sker for at fejre 50-års jubilæet for den legendariske tredobbelte sejr ved Le Mans i 1966.

LEGO-udgaven er gengivet til perfektion og prydet med nummer #66.

Ford GT ved Le Mans

I 2016 er Ford GT tilbage i sportsverdenen. Fords Chip Gannasi Racing har to Ford GT-racere med i FIA World Endurance Championship, hvor bl.a.Le Mans er en del af løbskalenderen. Yderligere to GT’er deltager ved det mindre kendte IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Se også: Nu er der mulighed for at blive Ford GT-ejer

Ved Le Mans deltager alle fire biler foran de ca. 200.000 tilskuere. De to GT’er fra WEC vil deltage med de vante numre #66 og #67, mens bilerne fra IMSA får numrene #68 og #69. Disse numre er symbolske for Fords Le Mans-sejre i henholdsvis 1966, 1967, 1968 og 1969.

Ford GT i LEGO
Ford GT i LEGO
Det her har måske også din interesse