Det er bare mig ...

Sankt Hans med Rock på Trelleborg

Foto: Trelleborg

Trelleborg inviterer sammen med Slagelse Musikhus og Kulturcyklen til koncert med folk-metal-bandet HULDRE på borgen den 23. juni. Tag familien med til Sankt Hans på Trelleborg og fejr Midsommeren i selskab med vikingerne. Vi har lagt et program spækket med oplevelser – og der er gratis adgang for alle!

Fra kl. 18.00 kan du i vikingelandsbyen opleve vikingernes verden og selv prøve forskellige aktiviteter – f.eks. kan du fremstille dit eget skjold, male med vikingefarver, skrive dit navn i runer, skyde med langbue, lave vikingemad over åben ild samt deltage i den populære krigertræning. Vær også med i den forrygende Vikinge 10-kamp som Trelleborg arrangerer i samarbejde med Gerlev Legepark og Slagelse Kommunes ungeprojekt Kulturcyklen.

I løbet af aftenen vil der også være bloddryppende show-fight, hvor tapre krigere fra AustR DaniR kæmper om æren i en voldsom kamp mellem stridende vikinger!

Vikingefestival-2014-e1437475612437Midsommervisen og folk-metal!

Det store Sankt Hans bål vil blive tændt på bålpladsen lige efter båltalen kl. 21.00, der i år bliver holdt af byrådsmedlem og medlem af Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget Morten Hass Augustsen. Han vil bl.a. give en status på Trelleborgs byggeprojekt Ny Trelleborg, hvor vinderne af arkitektkonkurrencen PLH Arkitekter, der blev afsløret tidligere i år, skal bygge det nye Oplevelses- og Videncenter ved Trelleborg. Efter båltalen synger vi midsommervisen og inviterer til rockkoncert i Langhuset med HULDRE .

Huldre – LIVE at Grand Folk Metal Night, Pumpehuset 2012

Det har været et stort ønske fra Trelleborg og Slagelse Musikhus i mange år, at kunne lave musik sammen på borgen. HULDRE har spillet i Slagelse Musikhus før, men nu er det lykkedes at præsentere HULDRE på Trelleborg i samarbejde med de unge fra Kulturcyklen.

HULDRE vandt i 2014 finalen i den præstigefulde W:O:A Metal Battle – en landsdækkende konkurrence for metalbands – hvor præmien var at optræde på Europas største metalfestival Wacken Open Air Nordtyskland. Her delte Huldre plakat med metallegender som Slayer, Megadeth og Möterhead. En af de indledende runder i W:O:A Metal Battle blev holdt på Badeanstalten i Slagelse, hvor gæsterne var vilde med HULDREs blanding af hårdtslående metal og elementer fra traditionel nordisk folkemusik.

HULDRE består af Laura Emilie Beck (violin), Lasse Olufson (guitar), Bjarne Kristiansen (bas), Jacob Lund (trommer), Troels Dueholm Nørgaard (drejelire og fløjter) og Nanna Barslev (vokal).

Café Trelleborg holder åbent fra 18.00-22.00, hvor du kan købe mad og drikke. Der vil bl.a. være tilbud på gnave-spoleben, hvis sulten melder sig i løbet af aftenen.

Det her har måske også din interesse