Det er bare mig ...

Lidt fra Nordsjællands Politis facebookside (2)

European Magpie // Skade

AF SKADE BLIVER MAN KLOG. 

Tirsdag formiddag modtog vi en anmeldelse via telefon fra en 13-årig pige i Fredensborg, som vi absolut skulle rykke hurtigt på.

Pigen fortalte nemlig, at hun kunne høre, at nogen var brudt ind i hendes families hus, mens hun selv var på badeværelset. Der kom en masse larm fra stuen, og det lød som om, at der blev kastet rundt med ting og sager. Det tydede umiskendeligt på, at der var et indbrud i gang, og vi var derfor ikke i tvivl om, hvad vi skulle gøre.

Vi nærmest fløj afsted med to patruljevogne samt en politibil med en betjent, der laver undersøgelser af gerningssteder. Både for at fange den formodede indbrudstyv, men så sandelig også for at komme den 13-årige pige til undsætning.

Da vi ankom kort efter, kunne vi dog heldigvis konstatere, at der ikke var en indbrudstyv på spil. I hvert fald ikke en menneskelig én af slagsen. Til gengæld havde en vildfaren skade fundet vej ind i huset, og det var dens flappen med vingerne, der var skyld i larmen, og dermed også skyld i, at tre politibiler kørte med fuld udrykning til Fredensborg.

Selvom situationen viste sig at være relativt harmløs, gjorde den 13-årige det helt rigtige. Det kan godt være, at det nogle gange er irriterende, at teenagere har deres telefoner limet til hænderne, men lige i denne situation gav det pigen mulighed for at kontakte os hurtigt.

Fuglen med det dårligt indstillede kompas blev i øvrigt gennet ud af huset igen, og den så ikke umiddelbart ud til at være kommet til – ja, skade.

//Nordsjællands Politi

Det her har måske også din interesse