Det er bare mig ...

Danmarks mest sexede by 2016

Igen i år afslører Sinful.dk, hvor i landet danskerne køber mest sexlegetøj. Statistikken er baseret på en analyse af webshoppens seneste 100.000 ordrer. Ved at sammenligne omsætningen for hvert af landets postnumre med antallet af indbyggere i området, har Sinful kortlagt danskernes frækkeste indkøbsvaner i 2016.

Resultaterne viser, at der er stor forskel på hvor meget sexlegetøj danskerne har liggende i natbordsskuffen, alt afhængig af, hvor i landet man bor.

Der er ekstra hedt i Nordjylland

Undersøgelsen viser, at Aalborg er mere end Jomfru Ane Gade og Karneval. Den nordjyske by tager nemlig titlen som Danmarks frækkeste by i 2016.

I sidste års undersøgelse blev Aalborg placeret som nr. 20. Men i år er der altså ekstra gang i Danmarks fjerdestørste by, når det gælder aktivitet i dobbeltsengen.

Sexolog Joan Ørting giver sit bud på, hvorfor at lige netop Aalborg topper listen:

Det overrasker mig ikke, at Aalborg er blevet Danmarks mest sexede by i år. Jeg er ofte i byen for at holde foredrag, og jeg oplever generelt, at folk er meget nysgerrige og seksuelt eksperimenterende. Min oplevelse er, at Aalborg er en åben og rummelig by, med en dejlig form for “vildskab

Se hvor sexet din by er…

Sinful har udviklet et interaktivt Danmarkskort, der viser, hvor meget sexlegetøj indbyggerne i de forskellige danske byer i gennemsnit køber. Kortet er opdelt i farver, og jo mørkere rød en by er, desto mere sexlegetøj køber byens beboere.

Du kan se hvor meget sexlegetøj der købes i din by her www.sinful.dk/sexkort-2016

Mørkest er kortet altså over Aalborg, hvor borgerne ifølge undersøgelsen køber 1,89 gange mere sexlegetøj end landsgennemsnittet. På andenpladsen kommer sjællandske Lundby, efterfulgt af Aarhus C på en tredjeplads.

Den mindst frække by i Danmark er Nordborg, hvor indbyggerne med en score på 0,30 kun køber en omkring en tredjedel af landsgennemsnittet. Sammenligner man med Aalborg, svarer det til, at hver gang Nordborg køber 1 dildo, køber Aalborg 6 dildoer.

Én by er mere kinky end de andre

I undersøgelsen har Sinful også set på, hvor i landet der bliver købt mest sexlegetøj i den mere kinky afdeling. Det viser sig, at de mest eksperimenterende danskere holder til på solskinsøen Bornholm. Her er det åbenbart ikke kun solen, der kan give røde balder. Rønne er nemlig den by i Danmark, hvor pakkerne indeholder flest håndjern, blindfolds og piske.

Vi ved, at Bornholm er det område i Danmark, hvor der er mest sol. Og sol har det jo med at sætte gang i hormonerne og lysten. Det kan måske være svaret på, hvorfor befolkningen på den lille klippeø har mere tid og overskud til at eksperimentere lidt mere end i resten af landet
— Mathilde Mackowski, medstifter af Sinful.dk

Fuld anonymitet

Sinful garanterer, at alle data i undersøgelsen er behandlet 100 % anonymt. Så du har altså ikke mulighed for at se, om det lige præcis er dine naboer, der er blandt de frækkeste i Danmark.

Bonus info

  • Danmarks frækkeste by i 2016 er Aalborg. Ved sidste undersøgelse i 2015 blev Aalborg nr. 20.
  • Den mindst frække by i Danmark er Nordborg.
  • Danskerne køber generelt mere sexlegetøj i byområderne end i landområderne.
  • Baseret på de 100.000 ordrer har vi også kortlagt danskernes favorit sexlegetøj:
  • Produktgruppen med den største vækst fra 2015 til 2016 er app styret sexlegetøj til par.
  • Sinful har opgjort hvor i landet der sendes flest pakker afsted med piske, håndjern og blindfolds. – Det viser sig at Rønne er den by i Danmark, hvor der købes mest kinky sexlegetøj.
Det her har måske også din interesse