Det er bare mig ...

Beoplay A1: En bluetooth-højttaler med 24 timers afspilningstid

B&O PLAY afslørede tirsdag den 21. april, det mindste og mest eventyrlystne medlem af sin familie af bærbare Bluetooth-højttalere: Beoplay A1. Højttaleren er designet til et liv på farten og kombinerer smukt design af den prisbelønnede danske designer Cecilie Manz med Bang & Olufsen Signature Sound, en integreret mikrofon og en batterilevetid på op til 24 timer.

Designet til hverdagens eventyr

Beoplay A1 har et smukt kuppelformet aluminiumskabinet, som giver den et let og elegant udtryk, samtidig med at det beskytter den avancerede teknologi indeni. Kuplen smelter fuldstændigt sammen med den dobbeltstøbte polymerbase, så overfladen fremstår glat og ubrudt.

B&O PLAY Beoplay A1
B&O PLAY Beoplay A1

Som en del af det ultrabærbare design er der ingen knapper eller ben, som stikker ud fra højttaleren, og overfladen på Beoplay A1 er robust nok til at kunne klare hverdagens knubs. Den kommer med en læderrem, som inviterer til at tage den med overalt, sætte den på rygsækken eller hænge den op i hjemmet.

Bang & Olufsen Signature Sound

Beoplay A1 er baseret på mere end 90 års erfaring med lyd og sætter nye standarder for transportable Bluetooth-højttalere, når det gælder lydspredning, lydstyrke og basgengivelse.

  • Ved hjælp af en dedikeret DSP-algoritme med avanceret high slope-filtrering, er Beoplay A1 i stand til at skabe et bredt og rumligt 360-graders-lydbillede. Dermed får alle den samme gode lydoplevelse, uanset hvor de befinder sig i forhold til højttaleren.
  • På trods af sine kompakte mål på 133 x 48 mm og en vægt på kun 600 g er der tale om en fuldt aktiv tovejshøjttaler med kegleformet bas- og mellemtoneenhed af aluminium, en silk dome-diskant på ¾” og avanceret DSP-filtrering med en sprød, kraftig og klar lyd.
  • Takket være en ny kegleformet bas-/mellemtoneenhed af aluminium med et kraftfuldt neodynium-magnetsystem og kraftige effektforstærkere leverer Beoplay A1 bas helt ned til 40 Hz og har kræfter nok til at holde musikken kørende nonstop i mange timer.
    24 timers bærbar afspilning

Beoplay A1 har et genopladeligt 2200 mAh Li-Ion-batteri med op til 24 timers afspilningstid ved almindelig brug. Den lange afspilningstid skyldes den innovative strømstyring i forstærkeren. Med Adaptive Power Management er det muligt at tilføre forstærkerne lige nøjagtigt den mængde strøm, de skal bruge, når de skal bruge den. Det betyder, at strømforsyningen ændres dynamisk efter behovet, hvilket giver en øget batterilevetid.

B&O PLAY Beoplay A1Indbygget mikrofon til arbejde og fornøjelse

Beoplay A1 har en indbygget mikrofon, som gør det muligt at besvare telefonopkald, og på grund af polymerbasens særlige, patentanmeldte design er mikrofonens følsomhed over for tale ens 360 grader rundt om højttaleren. Dermed kan personen i den anden ende let genkende stemmer, uanset hvor folk taler fra, når bare de er i nærheden af mikrofonen.

Let adgang til din yndlingsmusik

Ved tryk på den runde connect-knap på siden af højttaleren forbindes højttaleren til den senest anvendte enhed og afspiller det senest afspillede nummer. Connect-knappen vil senere blive opdateret med endnu flere funktioner.

Pris og tilgængelighed

Beoplay A1 lanceres i farverne Moss Green og Natural og fås til en vejledende udsalgspris på 1.999 DKK. Begge farver vil være tilgængelige i Bang & Olufsen-butikker, på www.beoplay.com/beoplaya1 og hos udvalgte tredjepartsforhandlere fra den 21. april 2016.

Det her har måske også din interesse