Det er bare mig ...

The LEGO® Movie™ 4D indtager LEGOLAND®

På den røde løber udenfor den store 4D biograf, LEGO® Studios, i LEGOLAND, var der fredag dømt filmepremiere med alt hvad det indebærer. Parken inviterede både danske kendte og parkens gæster indenfor til premieren på en specialproduceret 4D-film, ”The LEGO® Movie – på nye eventyr”, hvis handling udspiller sig i LEGOLAND.

Den store 4D biograf, LEGO® Studios, i LEGOLAND. Foto © All rights reserved
Den store 4D biograf, LEGO® Studios, i LEGOLAND. Foto © All rights reserved

På bedste LEGOLAND manér blev den røde løber naturligvis indtaget af filmens nærmest ikoniske hovedroller, Emmet og Graffititøsen, som blev modtaget med stor begejstring. Til tonerne af soundtracket ”Everything is Awesome” hilste de to stjerner på parkens gæster og ikke mindst hoppede de med på de klassiske ”rød løber billeder” med både kendte danskere og parkens gæster.

– Det er helt unikt for vores gæster, at de nu kan opleve en helt særlig historie om alle de fantastiske figurer fra The LEGO® Movie i LEGOLAND. Og vi tør godt love, at oplevelsen bliver noget anderledes, end når man sidder hjemme i stuerne, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Udover at filmen kun kan opleves i LEGOLAND, giver 4D-effekterne også en ekstra og intens dimension til oplevelsen og bringer universet helt ud til publikum i salen ved hjælp af røg, vind, lys – og vandeffekter.

The LEGO® Movie 4D – På Nye Eventyr kan opleves i LEGOLAND hele sæson 2016, varer 12½ minut, og bliver vist flere gange dagligt i parkens 4D biograf, LEGO® Studios.

Det her har måske også din interesse