Det er bare mig ...

Et tal fra at kunne sige op

Jeg må indrømme, at ligeså glad jeg blev for at have vundet tre millioner, ligeså sindssygt skuffet var jeg over at være så tæt på førstepræmien. Jeg var et tal fra at kunne møde på op på arbejdet og sige op

Ordene kommer prompte, da Danske Spil mandag taler med fredagens danske Eurojackpot-millionær.

Det lyder åndssvagt, men jeg var faktisk lidt irriteret over ikke at have det sidste tal. Jeg havde nummer seks, og det var syv, der blev det sidste stjernetal, siger han og griner så:

Men det er stadig en perfekt lønforhøjelse.

3,6 millioner vundet på en 2. præmie i Eurojackpot er nemlig slet ikke så tosset, selvom 1. præmiepuljen på 88 millioner kroner var snublende tæt på. Han ønsker at være anonym, men vil godt afsløre, at han er i 40’erne og fra København. Nyheden fik han mandag, da Danske Spil ringede til ham.

Jeg regnede ikke med, at jeg havde vundet noget, så jeg spurgte, hvad han ville sælge mig. Kun godt humør og en god nyhed, svarede han. Det er jo den telefonopringning, jeg har håbet på, siden jeg oprettede mit spilkort, siger han og fortsætter:

Men han fangede mig på det forkerte ben, må jeg indrømme. Jeg blev glad og kunne så bare vente til fyraften, så jeg kunne tjekke, om den var god nok.

Det her har måske også din interesse