Det er bare mig ...

To nye brændvidder til professionel video fra Samyang

Allerede i 2015, da XEEN-objektiverne blev introduceret, blev der lovet yderligere to brændvidder i første halvår af 2016. De lanceres nu, nemlig en 14mm T3.1 og en 35mm T1.5, og dermed er der nu en serie på fem objektiver.

XEEN-familien

Med de to nye brændvidder bliver det nemmere at dække alle behov i en produktion med objektiver, som danner det perfekte set-up. Alle objektiver i serien har samme størrelse, farveafbalancering og placering af fokusringe. Det gør skift af brændvidde under optagelse hurtigere og nemmere. Med de to nye brændvidder bliver XEEN-familien nærmest komplet med; XEEN 14mm T3.1, XEEN 24mm T1.5, XEEN 35mm T1.5, XEEN 50mm T1.5 og 85mm T1.5.

Det ventes dog, at der kommer yderligere en brændvidde senere i år.

XEEN 35mm T1.5

Baggrunden for navnet

XEEN har fået sit navn fra ”scene” og ”seen”.

XEEN 14mm T3.1

Konstruktion

XEEN-objektiverne er konstrueret til at give den bedst tænkelige kvalitet, selv i forhold med dårligt lys. Alle objektiverne har en perfekt rund blændeåbning, som giver en smuk bokeh. I kombination med den høje lysstyrke giver dette en skøn filmisk fornemmelse. De tre første modeller blev modtaget meget positivt, og salget er gået over al forventning.

Pris og levering

De to nye XEEN-objektiver ventes på markedet i marts måned til følgende priser:

XEEN 14mm T3.1, DKK 12.095,- ekskl. moms

XEEN 35mm T1.5, DKK 12.095,- ekskl. moms

Det her har måske også din interesse