Det er bare mig ...

Få vinylen til at synge …

I takt med at vinylens popularitet atter vinder frem, lancerer Sony en ny kvalitetspladespiller, der giver dig mulighed for at lytte til dine favoritnumre i enestående kvalitet – selv når du er på farten.(1 Som verdens første giver Sony PS-HX500 dig mulighed for at omdanne dine vinylplader til ’High Resolution Audio’-filer (svarende til DSD-kvalitet), så du kan nyde den unikke lyd, lige meget hvor du er.

Sony PS-HX500Alle detaljer i PS-HX500 er designet til at give vinylen den respekt, den fortjener. Alt lige fra den nyudviklede arm til selve sokkelen er skabt med henblik på at levere den bedst mulige lydoplevelse. Og med PS-HX500 bliver vinylen også transportabel, uden at miste den gode lyd. DSD-konverteren gør det nemlig muligt at omdanne de analoge plader til digitale filer i ’High Resolution Audio’-kvalitet (både DSD og WAV), så du kan tage vinyloplevelsen med dig overalt. Takket være den medfølgende software foregår konverteringen fra analog til digital enkelt og smertefrit. Softwaren giver også mulighed for at redigere, klippe og kombinere musikken, så du kan folde dig kreativt ud med dine yndlingsnumre.

(1 Med enhver ’High Resolution Audio’-kompatibel afspiller

Tilgængenlighed og pris

PS-HX500 vil være tilgængelig i Danmark fra maj 2016 og kan fås til en vejl. udsalgspris på 4.500 kr.

Det her har måske også din interesse