Det er bare mig ...

Snobberne Fritz og Poul har forladt Danmark

Snobberne Fritz og Poul har forladt deres rigmandsvilla for at finde de geder, de sidste jul gav væk gennem Folkekirkens Nødhjælp. Følg deres rejse i årets voksenjulekalender på givenged.dk

Snobberne Fritz og Poul
Snobberne Fritz og Poul

Fritz og Poul har forladt det vinterkolde Danmark og er rejst til Cambodja. De to snobber, kendt fra ”Rytteriet” på DR, opfordrede sidste år danskerne til at købe geder til verdens fattigste gennem Folkekirkens Nødhjælp.
I år er de to bramfrie herrer rejst til Cambodja for at finde de mange geder. Her møder de skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft, der er af sted som ambassadører for Folkekirkens Nødhjælp for at se på det arbejde med gederne, som hjælper verdens fattigste til et bedre liv.

Folkekirkens Nødhjælp fandt på ’Giv en ged’-gaverne tilbage i 2006 med stor succes. I et forsøg på at give kampagnen et nyt løft, lavede Snobberne sidste år en adventskalender. Den blev hurtig en stor såkaldt viral succes hos danskerne på de sociale medier og betød en stor stigning i gedesalget og støtten til verdens fattigste. I år har Folkekirkens Nødhjælp udvidet samarbejdet med snobberne og lancerer en voksenjulekalender med 24 afsnit fyldt med spas, konkurrencer og lidt mening bag galskaben.

Se med hver dag fra 1. december hos Folkekirkens Nødhjælp Facebook eller på givenged.dk .

Det her har måske også din interesse