Det er bare mig ...

Samsung Gear S2, nu i de danske butikker …

Samsung Gear S2 i de danske butikker. Gear S2 er et smartwatch, der har et markant anderledes udtryk end sine forgængere. Gear S2 har et slankt design (11,4 mm), et helt nyt, rundt display og en optimeret brugergrænseflade. Gear S2 har en unik, bevægelig ring rundt om urskiven og en ’hjem’- og ’tilbage’-knap, der gør uret nemt og intuitivt at bruge i alle situationer.

Med Gear S2 kan du let modtage notifikationer og sende beskeder direkte fra din arm, følge dine træningsmål med den smarte 24-timers aktivitetslog eller downloade nye applikationer, der er tilpasset urets brugergrænseflade. Takket være den skarpe skærm, den kraftfulde processor, IP68 klassificeringen og det nyeste Tizen styresystem er det let at udføre alle slags opgaver på uret. Gear S2 har en batterilevetid på to til tre døgn og lades simpelt op via trådløs opladning. Uret er endda udstyret med NFC, hvilket gør det muligt at benytte funktioner som mobile betalinger og elektroniske nøgler til eksempelvis hjemmet eller hotellet.

Et ur til enhver smag

Gear S2 kommer i to versioner: Gear S2 Classic, der med sin sorte urskive og læderrem giver et sofistikeret og tidløst look, og Gear S2, skabt til den aktive type, der vil have et mere sporty og minimalistisk design. Gear S2 versionen kommer i to farver: mørkegrå eller sølv med hvid rem. Urskivens baggrund og rem kan skiftes for at give uret en mere personlig stil.

Både Samsung Gear S2 og Samsung Gear S2 Classic kommer i butikkerne den 6. november til en vejledende udsalgspris på:

Gear S2 – 2.599 kr.
Gear S2 Classic – 2.999 kr.

Fakta:

Samsung Gear S2 er udstyret med en 1.0 GHz Dual Core-processor, en cirkulær Super AMOLED-skærm på 1,2 tommer (360×360) 302ppi. Operativsystem Tizen, Wi-Fi: 802.11 /b/g/n/. Bluetooth® 4.1, NFC, RAM-hukommelse på 512 MB og 4 GB intern hukommelse. IP68 certificering. Gear S2 måler 42,3 x 49,8 x 11,4 mm (47 g). Gear S2 Classic måler 39,9 x 43,6 x 11,4 mm (42 g). Batteri 250mAh Li-ion, Trådløs opladning, Batteritid: 2-3 dage. Sensorer: Accelerometer, barometer, gyroskop-sensor, pulsmåler, omgivende lys.

Det her har måske også din interesse