Det er bare mig ...

Samsung Galaxy View, 18,4 tommer tablet

Samsung Galaxy View

Samsung har netop lanceret Samsung Galaxy View, en helt ny type tablet på hele 18,4 tommer. Det er Samsungs største touch-skærm til dato og med dens lange batterilevetid lægger Galaxy View op til den perfekte streamingoplevelse.

TV 2.0 – Tablet med ægte TV-følelse

Vi ved, at danskere i dag er mere villige til at betale for film- og musikstreaming i forhold til tidligere. Et produkt som Galaxy View passer perfekt til den tendens
– Jimmy Voss, Sales Manager IM, Samsung Danmark.
Samsung Galaxy ViewGalaxy View henvender sig til dem, der ikke ser TV i traditionel form, men som tager TV-kiggeriet med sig. Størrelsen gør både tabletten let at tage med rundt i hjemmets forskellige rum, samtidig med, at den giver en følelse af at se på et rigtigt TV. Galaxy View er den perfekte underholdning til børnene eller som TV i sommerhuset.

Skabt til underholdning

Galaxy View er optimeret til videomateriale i alt fra skærmens størrelse og høje opløsning til en specialtilpasset startskærm, der giver let adgang til alle streamingtjenester. Der er lagt mange kræfter i designet, så tabletten kan stilles på en række forskellige måder, der alle skaber en behagelig billedoplevelse. Selv højttalerne er ud over det sædvanlige for en tablet. Desuden giver det kraftfulde batteri op til 8 timers filmvisning.

Fakta:

Samsung Galaxy ViewSamsung Galaxy View vil være tilgængelig i danske butikker i slutningen af året, både i en WiFi- og LTE-model til vejledende udsalgspriser på henholdsvis 5.499 kr. (WiFi) og 6.499 kr. (LTE).

Samsung Galaxy View er udstyret med en 18,4 tommer Full HD skærm (1920 x 1080). Den har en 1,6 Ghz Octa-core processor og er baseret på styresystemet Android 5.1 (Lollipop). Den har et frontalt kamera på 2,1 MP. Den understøtter følgende forbindelsestyper: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80,Wi-Fi Direct, Bluetooth®4.1 og er er udstyret med 2GB(RAM) + 32GB intern hukommelse og mulighed for microSD op til 128GB. Den understøtter naturligvis Google Mobile Services som Chrome, Gmail, Google Search, Maps, YouTube, Play Movies & TV, Play Store og en række andre. Måler 17,79 x 10,86 x 0,47 tommer og har et Li-Ion 11.3v 5,700mAh batteri.

Det her har måske også din interesse