Det er bare mig ...

Hunting Hitler …

I en helt ny serie, Hunting Hitler, undersøger HISTORY® teorierne om Adolf Hitlers flugt fra førerbunkeren i Berlin. Serien i otte dele har premiere lørdag d. 7. november kl. 22. I 2014 frigav FBI flere end 700 sider hemmeligstemplede dokumenter, som sandsynliggør muligheden for, at Adolf Hitler overlevede og flygtede til Sydamerika efter Nazitysklands fald. Et nyligt offentliggjort notat fra den legendariske FBI-chef J. Edgar Hoover konkluderer: “Amerikanske militærembedsmænd i Tyskland har aldrig fundet Hitlers lig, og der findes heller ingen troværdige kilder, som med sikkerhed kan bekræfte, at Hitler er død.” HISTORYs nye serie i otte dele, Hunting Hitler, følger et hold af førende efterforskere, som genåbner verdens mest berømte, uopklarede sag i et ambitiøst forsøg på at opklare, om en af historiens mest notoriske krigsforbrydere, Adolf Hitler, faktisk overlevede anden verdenskrig. Hunting Hitler har premiere på HISTORY lørdag d. 7. november kl. 22. Hunting Hitler Coming Soon on HISTORY