Det er bare mig ...

DxO ONE kommer …

Det er nu sikkert, at det meget omtalte kamera, DxO ONE, kommer til de danske butikker i løbet af oktober.

DxO ONE er et meget lille kamera som sluttes til ladestikket på en iPhone eller iPad, og som leverer en professionel billedkvalitet.DxO ONE

Takket være DxO’s store formåen inden for digital billedbearbejdning, den store sensor (1” 20,2 MP), og et enestående objektiv med lysstyrke F/1,8, leverer kameraet billeder i SLR-kamerakvalitet. Dette til trods er kameraet mindre end bare grebet på et konventionelt kamera. Det glider nemt ned i lommen, og tilsluttes iPhonen på ingen tid. iPhonens skærm, som bliver drejelig i forhold til kameraet, bliver kontrolcenter for alle indstillinger. Fremtidige firmware-opdateringer understøttes via app’en i telefonen.

Objektivet har en brændvidde på 11,9mm, hvilket modsvarer 32mm (i 35mm formatet), og har en nærgrænse på 20cm.

Kameraet kan også bruges til videooptagelse i enten Full-HD med 30 billeder per sekund, eller i slow-motion med 720p og 120 billeder per sekund.

Forskellen i billedkvalitet i forhold til det indbyggede kamera er stor, og under forhold med dårligt lys er DxO fuldstændig overlegent. Kameraet understøtter både Adobes RAW-format, DNG, men har også et nyt SuperRAW™-format som er DxO’s eget. Dette, sammen med softwaren, DxO Optics Pro, gør det nemmere end nogensinde før at lave RAW.

DxO ONEBegge software-programmer, DxO Optics Pro Elite Edition og DxO Filmpack, medfølger i begyndelsen som et introduktionstilbud. Normalprisen for disse software-programmer er ellers; DKK 1.599,– hhv. 999,-.

Pris og levering

Kameraet kommer på markedet i løbet af oktober til følgende vejl. udsalgspris:

DxO ONE, DKK 4.699,-

 

DxO ONE, specifikationer

DxO ONE

Det her har måske også din interesse