Det er bare mig ...

BeoPlay H3 ANC, hovedtelefon med Active Noise Cancellation

BeoPlay H3 ANC

BeoPlay H3 ANC, en fleksibel in-ear hovedtelefon med Active Noise Cancellation, som er designet til musikelskere.  Selv i støjende omgivelser kan man nyde alle detaljer i musikken uden at dens Active Noise Cancellation forringer lydkvaliteten.

Dette er resultatet af et omfattende finjusteringsarbejde. Mikrofoner monteret på ørestykkerne måler den indgående støj fra omgivelserne og sender dataene videre til processeringsenheden ved kabelstikket. Dataene analyseres, hvorefter enheden genererer et modsat lydmønster, som effektivt eliminerer de vigtigste elementer i den udefrakommende støj. Alt sammen i realtid.

BeoPlay H3 ANC
      

 • Op til 20 timers batteritid
  Det genopladelige Li-Ion batteri i Active Noise Cancellation-enheden giver op til 20 timers uafbrudt afspilning med ANC slået til. Løber du tør for batteri, kan du stadig nyde B&O PLAYs Signature Sound bare med lidt støj fra omgivelserne.
     
 • Ultralet og ekstremt robust
  BeoPlay H3 ANC er fremstillet af letvægtsmetal, som både er utrolig solidt og ridsefast og hjælper med at holde vægten nede på kun 40 gram.
     
 • Komfort i særklasse, perfekt pasform med udskiftelige ørestykker
  Med BeoPlay H3 ANC medfølger superbløde ørepuder i forskellige størrelser for at sikre en optimal pasform uanset brugerens øreform og -størrelse samt en optimal lyd.

BeoPlay H3 ANCPriser:

BeoPlay H3 ANC sælges til vejledende udsalgspris kr. 1.999,-

BeoPlay H3 ANC fås i farven Gunmetal Grey

BeoPlay H3 ANC er i butikkerne fra den 26. oktober.

Det her har måske også din interesse